Latest News

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ένας νέος αντιδήμαρχος και δύο νέοι εντεταλμένοι σύμβουλοι του Γιάννη Μώραλη


Ένα νέο αντιδήμαρχο και δύο εντεταλμένους συμβούλους, περιλαμβάνει η τρίτη "δόση" της διοίκησης του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη που ανακοινώθηκε πριν από λίγο από το...

Δήμο Πειραιά. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση,, με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος, Αγραπίδης  Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, χωρίς αντιμισθία, με θητεία από 19/9/2014 έως 4/3/2017, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, εκτός του Τμήματος Πολιτικών Ισότητας και του Γραφείου Δημοτικών Πολυϊατρείων.
 
Επίσης  ορίζονται Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, με θητεία από 19/9/2014 έως 4/3/2017 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:
 
Πέτρος Κόκκαλης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας και του ανατίθεται η εποπτεία και ο συντονισμός του Τμήματος Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων της Δ/νσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.
 
Αναστασία Χαλικιά , Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτικών Ισότητας και Πολυϊατρείων και της ανατίθεται η εποπτεία και ο συντονισμός του Τμήματος Πολιτικών Ισότητας και του Γραφείου Δημοτικών Πολυϊατρείων της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών.


Να κάνουμε μια σούμα γιατί θα χάσετε το λογαριασμό, οι δύο προηγούμενες "δόσεις" των ανακοινώσεων αντιδημάρχων και εντεταλμένων του Γιάννη Μώραλη (ΕΔΩ) (ΕΔΩ)

@ Έπεται και συνέχεια...