Latest News

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Φίλαθλος του Εθνικού δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από επεισόδια σε γήπεδο της Κρήτης (EIKONA)


Λιπόθυμος με πλήρη απώλεια συνειδήσεως σεως, διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ένας 46χρονος φίλαθλος της ομάδας του Εθνικού, που παρακολουθούσε την αναμέτρηση της ομάδας του με...
τον Ηρόδοτο. 



Λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα, περίπου στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, το παιχνίδι διεκόπη από το διαιτητή λόγω επεισοδίων στις κερκίδες μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.

Χαροπαλεύει ο φίλαθλος που ξυλοκοπήθηκε άγρια σε γήπεδο της Κρήτης -Τρία άτομα έχουν συλληφθεί [εικόνες]Ο 46xronow φίλαθλος του Εθνικού Παναγιώτης Κατσούλης, που παρακολουθούσε το ματς, υπέστη ρήξη ανευρύσματος και έπεσε λιπόθυμος ύστερα από έντονο λεκτικό επεισόδιο. Η εξέλιξη της συμπλοκής κινητοποίησε αμέσως τους ανθρώπους του γηπέδου, οι οποίοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο. Ο άνδρας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με την κατάσταση του κρίνεται κρίσιμη από τους ιατρούς ενώ σχεδιάζεται η μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών.



Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και έχει ήδη προβεί σε 3 συλλήψεις,μεταξύ των συλλληφθέντων και ένας 27χρονος.
Δίπλα στον άτυχο άνδρα βρίσκονται οι  άνθρωποι της διοίκησης του συλλόγου του Εθνικού.
Ανακοίνωση του Βενιζελείου  Νοσοκομείου

Την Κυριακή στις  17:10 και σε ημέρα γενικής εφημερίας, διεκομίσθη στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο», άνδρας 46 ετών σε βαριά γενική κατάσταση και πλήρη απώλεια συνειδήσεως, χωρίς να φέρει εμφανείς κακώσεις σώματος.
Υπεβλήθη άμεσα στο δέοντα έλεγχο και δια της αξονικής τομογραφίας διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγο ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος.
Έχει μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ενώ προετοιμάζεται η άμεση μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί στη δέουσα θεραπευτική αγωγή.

Τη θλίψη της και τον αποτροπιασμό για τον βαρύτατο τραυματισμό του οπαδού του Εθνικού εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τονίζοντας πως «ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης θα πέσει βαρύς και αμείλικτος».
«Αλίμονο! Η τυφλή βία έκανε δυστυχώς μετά από πολύ καιρό την εμφάνιση της σε ποδοσφαιρικό γήπεδο με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός ανθρώπου 46 ετών, που χαροπαλεύει στο νοσοκομείου του Ηρακλείου. Ο άτυχος οπαδός του Εθνικού που πήγε στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του με τον Ηρόδοτο, βρίσκεται στην ΜΕΘ μετά από βάναυση επίθεση και χτυπήματα που δέχθηκε από αλήτες οι οποίοι του επιτέθηκαν λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα.Η ΕΠΟ εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό της για τον τραυματισμό ενός νέου ανθρώπου σ’ ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο με αυτόν τον τρόπο και φυσικά ο πρόεδρος Γιώργος Σαρρής και το διοικητικό συμβούλιο συμπαρίστανται στους οικείους του και στην οικογένεια του Εθνικού», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ.