Latest News

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Όλα όσα ΔΕΝ έγιναν στην ορκωμοσία Μώραλη (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Τελικά θα μπορούσε να πει κανείς ότι στην ορκωμοσία του νέου δημάρχου Γιάννη Μώραλη και των νέων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά έγινε πολύ κακό για...



το τίποτα!
Πολλοί μπορεί να περίμεναν να γίνει της... κακομοίρας, με αφορμή την παρουσία του προφυλακισμένου βουλευτή και δημοτικού συμβούλου της Χρυσής Αυγής Νίκου Κούζηλου.
Ωστόσο δεν συνέβησαν τα παρατράγουδα που μπορεί να έβγαζαν ειδήσεις για τα δελτία των "8". Φυσικά αυτά δεν μπορούν να αλλάξουν νοοτροπία και θεωρούν σημαντικότερη "είδηση" ότι καμιά 20 χρυσαυγίτες φώναζαν συνθήματα από το μπαλκόνι  του ρετιρέ των γραφείων τους στην οδό Καραϊσκου, απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο.  

Την ίδια ώρα υπήρχαν και δύο σκόρπιες συγκεντρώσεις μιας χούφτας αριστερών (καλά ούτε ενάντια στο φασισμό δεν μπορούν να ενωθούν να φαίνονται περισσότεροι τουλάχιστον, ρε σύντροφοι;) που διαμαρτύρονταν - λέει- επειδή ορκίστηκε ο προφυλακισμένος εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής. 
Για την αποφυγή των επεισοδίων, ίσως, συνέβαλαν και τα πρωτόγνωρα μέτρα ασφαλείας, τα οποία μπορεί να μην ταίριαζαν καθόλου στο πνεύμα της τελετής...

@ Τέλος πάντων, μια ορκωμοσία ήταν και πάει...