Latest News

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Τι κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στο Βατικανό (EIKONA)

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Βατικανό - Τώρα η συνάντηση με τον ΠάπαΗ πολυδιαφημισμένη συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό φαίνεται πως εντάσσεται σ' ένα πρόγραμμα...
θρησκευτικού τουρισμού!
Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να έχει δηλώσει άθεος αλλά μετά την επίσκεψη στο Αγιος όρος, τώρα θέλησε να κάνει και μια εκδρομή και στο Βατικανό.
.Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο ταξίδι του στην Αγία Έδρα συνοδεύουν συνοδεύσουν ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Βάλτερ Μπάγιερ, συντονιστής του ευρωπαϊκού δικτύου οργανισμών αριστερού θεωρητικού προσανατολισμού Transform.

Ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Αλέξης Τσίπρας θα συζητήσουν -λέει- για το μείζον θέμα της παγκόσμιας ειρήνης και της ανάγκης ανάληψης πρωτοβουλιών για την αποτροπή των πολεμικών συγκρούσεων, το μεταναστευτικό -ιδιαίτερα μετά τις ανθρωπιστικές τραγωδίες στη Μεσόγειο- καθώς οι αναγκαίες δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.
Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Πάνο Σκουρλέτη και τον Βάλτερ Μπάγιερ λίγο πριν τη συνάντηση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: left.gr
Πάντως, η Κουμουνδούρου δίνει- λέει- μεγάλη σημασία στη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ποντίφηκα, μιλώντας για συνάντηση ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας τόσο για την Αριστερά στην Ελλάδα όσο και για τη χώρα γενικότερα. 
@ Άντε και στο Πατριαρχείο ή την Παναγιά της Τήνου , Αλέξη...