Latest News

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Φρίκη: Βρήκαν πενήντα νεκρές γάτες σε ψυγείο παιδόφιλου

Φρίκη: Βρήκαν πενήντα νεκρές γάτες σε ψυγείο παιδόφιλουΟι εικόνες που αντίκρυσαν αστυνομικοίήταν φρικιαστικές, όταν πραγματοποίησαν έφοδο σε κατοικία 55χρονου που κατηγορείται για κατοχή υλικού...
παιδικής πορνογραφίας. 

Ο 55χρονος είχε τοποθετήσει περίπου 50 ψόφιες γάτες σε τέσσερα διαφορετικά ψυγεία, ενώ διατηρούσε ακόμα 35 ζωντανές.
 
Η μυρωδιά του χώρου ήταν ανυπόφορη καθώς κιβώτια και σακούλες απορριμμάτων ξεχείλιζαν από κόπρανα και ούρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να φορέσουν προστατευτικές μάσκες, προκειμένου να μπουν στο σπίτι, όπως μεταδίδει η τοπική εφημερίδα The Palm Beach Post.

Οι γείτονες του 55χρονου  Νταγκ Ουέστκοτ σε περιοχής της κομητείας του Παλμ Μπιτς στην Πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ κάνουν λόγο για παράξενη συμπεριφορά εκ μέρους του καθώς είχε την τάση να κυκλοφορεί χωρίς να φοράει μπλούζα και να προσπαθεί να δίνει μικρά δωράκια στα παιδιά.

Οι τοπικές Αρχές εξετάζουν τι θα γίνει με τις 35 ζωντανές γάτες με τον Ντέιβιντ Ουαλέσκι, υπεύθυνο της Αρχής προστασίας των ζώων στην κομητεία του Παλμ Μπιτς, να αναφέρει ότι ο Ουέστκοτ αρνήθηκε να τις αποχωριστεί.

Την τύχη των γατιών θα αποφασίσει δικαστήριο εντός τριάντα ημερών.

Στο παρελθόν ο Ουέστκοτ είχε εργαστεί ως υπεύθυνος σε κατάστημα πιτσαρίας, ενώ το 1994 και το 2000 είχε θέσει υποψηφιότητα για τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Φλόριντα.

Τουλάχιστον δεν εξελέγη...