Latest News

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Βαρδή (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Αντώνη Βαρδή συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες αλλά και όλοι όσοι τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του.


Η νεκρώσιμη ακολουθία…


θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού στην Παιανία. Η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο Παιανίας.
Η οικογένειά του έχει ζητήσει να μην δοθούν χρήματα σε στεφάνια μιας και επιθυμία του μεγάλου καλλιτέχνη ήταν να συγκεντρωθεί το ποσό αυτό και να δοθεί σε άπορους συνανθρώπους μας.
Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης έχασε τη μάχη για τη ζωή, παλεύοντας με τον καρκίνο, τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, έπειτα από δίμηνη νοσηλεία στο θεραπευτήριο «Υγεία».
Διαβάστε την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αντώνη Βαρδή στο Facebook.
«Την Πέμπτη 4/9/14 στις 11.00 π.μ. θα γίνει η ακολουθία στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού, στην Παιανία. Η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο Παιανίας.
Εκεί θα είναι όλοι όσοι αγαπούν τον Αντώνη, όπως και ο ίδιος θα ήθελε.
Επίσης, επιθυμία του Αντώνη είναι να μην έχει στεφάνια και λουλούδια. Είχε πει: «αντί να πεταχτούν αυτά τα χρήματα, θέλω να δοθεί ένα πιάτο φαγητό σε όποιον το έχει ανάγκη» .
Προτείνουμε οι δωρεές αντί στεφάνων, να γίνουν:
1. Στους άστεγους και άπορους της περιοχής σας.
2. Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», Ο άνεργος εμπνευστής, δημιουργός και επικεφαλής αυτής της ομάδας, είναι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/SYNENTEYXEIS/item/73986-konstantinos-polyhronopoylos-synenteyxi-me-ton-anergo-poy-taizei-3000-synanthropoys-mas.
3. Φάρμακα στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού».
Φίλοι του Αντώνη Βαρδή πήγαν την Τετάρτη στην Παιανία για την κηδεία αλλά η τελετή δεν έγινε -Τι ανακοίνωσε η οικογένειά του
Πολλοί ήταν οι απλοί πολίτες αλλά και καλλιτέχνες -ανάμεσά τους ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Καίτη Γκρέυ – οι οποίοι πήγαν το πρωί της Τετάρτης στο νεκροταφείο της Παιανίας για να συνοδεύσουν τον Αντώνη Βαρδή στην τελευταία του κατοικία.
Είχε κυκλοφορήσει από τα ΜΜΕ ότι η εξόδιος ακολουθία, θα τελούνταν στις 11 το πρωί. Όμως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε καθώς όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του έγινε παραπληροφόρηση σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο της κηδείας.
Με ανάρτηση στη σελίδα του Αντώνη Βαρδή στο Facebook, που έγινε από την οικογένειά του αναφέρονται τα εξής: