Latest News

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Η πλάκα με το ραδιόφωνο- ρεφενέ που θέλει να κάνει το "Ποτάμι" του Σταύρου Θεοδωράκη


"Τσάμπα" διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ετοιμάζεται ν' ανοίξει το «Ποτάμι» που αναμένεται να βγει στον "αέρα" από τις...
15 Σεπτεμβρίου.
Ήδη, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη ζητάει από όσους επιθυμούν να προσφέρουν οικονομική ενίσχυση για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της δράσης.
Μάλλον κάνουν πλάκα από το Ποτάμι και υποστηρίζουν ότι τα έξοδα είναι 9.269 ευρώ και καλεί όσους θέλουν να καταθέσουν όποιο ποσό θέλουν και το κόμμα θα αποστείλει δώρα.
Αναλυτικά το κείμενο:
«Το Ποτάμι ανοίγει ραδιοφωνικό σταθμό! Από την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου θα εκπέμπουμε διαδικτυακά από topotami.gr με πολιτικό λόγο αλλά και μουσικές.
Για να μπορέσουμε όμως να τα καταφέρουμε, σε χρειαζόμαστε! Βρήκαμε το χώρο, όμως για να ανταποκριθούμε στα υπόλοιπα, θέλουμε τη βοήθειά σου. Τα έξοδα είναι 9.269€ και θα μπορέσουμε να τα καλύψουμε μόνο με τη δική σου συνδρομή!
Κατέθεσε ότι ποσό θέλεις εδώ και εμείς, για να σ' ευχαριστήσουμε, έχουμε κάτι για σένα!
(Για την παραλαβή των δώρων στείλε μας email στο info@topotami.gr)
Όσοι θέλουν να ενισχύσουν το ραδιόφωνο με τον παραδοσιακό τρόπο μπορούν να περάσουν από το γραφείο μας Σεβαστουπόλεως 22 Αμπελόκηποι, να αγοράσουν ένα κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης και να παραλάβουν εκείνη τη στιγμή τα δώρα τους!»

@  Καλά τα 9.000 ευρώ δεν τους φθάνουν για διαδικτυακό ραδιόφωνο ; 
Πλάκα κάνει "Το Ποτάμι" του Σταύρου Θεοδωράκη;