Latest News

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ο άγνωστος "γιος" της Μαίρης Χρονοπούλου (ΕΙΚΟΝΑ)


Ο άγνωστος "γιος" της Μαίρης ΧρονοπούλουΗ Μαίρη Χρονοπούλου στο πρόσωπο του βρήκε τον γιο που ποτέ δεν έκανε. Τα τελευταία χρόνια είναι ο φύλακας...
άγγελός της.

«Ήθελα πάντα να έχω έναν γιο και ο Θωμάς είναι το παιδί που δεν έκανα. Μάλιστα σκέφτομαι να τον υιοθετήσω», αποκάλυψε η ηθοποιός και παραδέχθηκε ότι χρωστάει πολλά στον νεαρό ηθοποιό που γνώρισε κατά τύχη σε μια εκδήλωσε που οργάνωσε ο Μάκης Δελαπόρτας και από τότε είναι αχώριστοι.

«Του χρωστάω πολλά. Ακόμα κι αν το είχα γεννήσει αυτό το παιδί, που και αυτό δεν προκύπτει γιατί λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που έχουμε είναι εγγόνι μου, δεν θα νοιαζόταν τόσο πολύ για μένα. Ο Θωμάς είναι τόσο δοτικός, βρίσκεται δίπλα μου στην αρρώστια μου, στα προβλήματά μου, στις δυστυχίες μου, σε όλα», είπε.

Μάλιστα αν δεν ήταν εκείνος το περασμένο φθινόπωρο ίσως να είχε φύγει από τη ζωή.

«Οι ιατρικές γνώσεις που έχει τον έκαναν να αντιληφθεί ότι δεν ήμουν καλά λίγες ώρες μετά από μια εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκα και ξεσήκωσε τον κόσμο με αποτέλεσμα να γίνουν τα δέοντα και να σωθώ», τόνισε.

Και για τον Θωμά Χούντα όμως η Μαίρη Χρονοπούλου είναι η μητέρα που έχασε νωρίς.

«Η σχέση μου με την Μαίρη είναι σχέση μάνας και γιου. Πάντα ήμουν άνθρωπος της οικογένειας. Δυστυχώς ήρθαν έτσι τα πράγματα και οι γονείς μου έφυγαν νέοι από τη ζωή. Η Μαίρη είναι για μένα η μητέρα που έχω στερηθεί από τα 25 μου χρόνια και ο άνθρωπος που μπορώ να στηριχθώ, να της πω τα προβλήματά μου και να μου πει κι εκείνη την άποψή της. Επίσης είναι πολύ μορφωμένη και μαθαίνω πολλά κοντά της, που δεν τα γνωρίζω. Είναι μάνα και μέντορας μαζί», τόνισε.