Latest News

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Νεκρός νοσηλευτής μετά από καβγά σε ψυχιατρικό ξενώνα στην Παλλήνη!

Παλλήνη: Νεκρός νοσηλευτής μετά από καβγά σε ψυχιατρικό ξενώνα
Ο καβγάς  δύο τροφίμων σε ψυχιατρικό ξενώνα στην Παλλήνη, κατέλλειξε σε τραγωδία αφού από το περιστατικό έχασε τη ζωή του ένας...
49χρονος νοσηλευτής.

Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, στον Ψυχιατρικό - Θεραπευτικό Ξενώνα Εφήβων «Σπίτι». Δύο από τους τρεις τροφίμους που παρέμεναν στον ξενώνα -ηλικίας 16 ετών, κατά πληροφορίες- φιλονίκησαν, ενώ ο χώρος επιτηρείτο από τις δύο νοσηλεύτριες της βάρδιας. Η μία νοσηλεύτρια που παρενέβη για να τους καθησυχάσει δέχθηκε επίθεση, αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ ενημερώθηκε το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο άτυχος 49χρονος ανέλαβε υπηρεσία. Η συνάδελφός του πήγε σε άλλο μέρος του ξενώνα για να πάρει οδηγίες από τον γιατρό και να ετοιμάσει το δείπνο, ωστόσο, επιστρέφοντας, αντίκρυσε τον συνάδελφό της αναίσθητο!

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον νοσηλευτή στο «Κοργιαλένειο Μπενάκειο Νοσοκομείο»,  όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, το βράδυ του Σαββάτου ξέσπασε καβγάς ανάμεσα σε δύο τροφίμους, παρουσία δύο νοσηλευτριών της βάρδιας, η έγκαιρη επέμβαση των οποίων απέτρεψε -προς το παρόν- τα χειρότερα. Ωστόσο, μετά την αλλαγή της βάρδιας και κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο νοσηλευτής που θα καθόταν μέχρι το πρωί εντοπίστηκε αναίσθητος από συνάδελφό του, η οποία -νωρίτερα- είχε μεταβεί σε άλλο χώρο του ξενώνα, προκειμένου να πάρει οδηγίες από τον γιατρό και να προετοιμάσει το δείπνο. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο νοσηλευτής διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Κοργιαλένειο Μπενάκειο ΕΕΣ», όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Ο Υπουργός Υγείας Μ. Βορίδης έδωσε εντολή άμεσης διερεύνησης των συνθηκών του θανάτου του, ενώ η διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του νοσηλευτή αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.