Latest News

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Η "διδακτική αλληλεγγύη" της Πασχαλίνας Καλαγιά

Μαθαίνουμε πως συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία του Προγράμματος «Διδακτική Αλληλεγγύη», με δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε παιδιά... 
του Πειραιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα υλοποιείται με πρωτοβουλία της Προέδρου της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Πασχαλίνας Καλαγιά – Καραμαλάκου, η οποία φρόντισε να συνεχιστεί και φέτος αυτή η εθελοντική δράση για τα παιδιά παρά το γεγονός ότι η ίδια αποχωρεί από την προεδρία της ΚΟΔΕΠ.
Ήδη στο πρόγραμμα συμμετέχουν φέτος περίπου 270 παιδιά οικογενειών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να σηκώσουν το βάρος των διδάκτρων.
Το Πρόγραμμα υποστηρίζουν  Εθελοντές Καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών, καθώς εξειδικευμένο σε θέματα μαθησιακής δυσκολίας προσωπικό, αλλά και ψυχολόγοι. Με ευαισθησία και όραμα οι εκπαιδευτικοί δήλωσαν στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου την πρόθεσή τους να διαθέσουν το χρόνο και τις γνώσεις τους, ώστε να δοθούν ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης σε όλα τα παιδιά.
Το Πρόγραμμα «Διδακτική Αλληλεγγύη», φιλοξενείται από τις 4.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ στο κτίριο του Γενικού Λυκείου Ραλλείου, που βρίσκεται στην οδό Μπουμπουλίνας 26.
@ Αυτή είναι η "διδακτική αλληλεγγύη" της Πασχαλίνας Καλαγιά...