Latest News

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Σοκάρει ο ξυλοδαρμός γυναίκας από παίκτη του ράγκμπι (ΒΙΝΤΕΟ)


Σοκάρει το βίντεο του ξυλοδαρμού γυναίκας από παίκτη του ράγκμπιΣοκαριστικό είναι το βίντεο που απεικονίζει τον Ray Rice, παίκτη ράγκμπι των Baltimore Ravens, να γρονθοκοπά μέχρι λιποθυμίας την αρραβωνιαστικιά του -εκείνη τη στιγμή- μέσα σ' ένα ασανσέρ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




Το περιστατικό συνέβη τον Φεβρουάριο, οπότε και συνελήφθη αλλά μόλις τώρα δόθηκε στη δημοσιότητα, ενώ η Janay έχει πλέον γίνει επισήμως η σύζυγός του.

Μάλιστα, η Εθνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (NFL)  το καλοκαίρι είχε τιμωρήσει τον παίκτη λόγω συμπεριφοράς με αποκλεισμό από δύο παιχνίδια. Μόλις το βίντεο του ξυλοδαρμού έκανε τον γύρο του κόσμου η NFL απέκλεισε επ' όριστον τον Rice από τα γήπεδα, ενώ και η Καναδέζικη Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε πως θα ακολουθήσει την ίδια πρακτική και θα σεβαστεί την απόφαση της αμερικανικής Αρχής.

Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας την οργή του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για την κακοποίηση της νεαρής γυναίκας. "Ο Πρόεδρος είναι πατέρας δύο κοριτσιών. Κι όπως κάθε Αμερικανός, θεωρεί πως η ενδοοικογενειακή βία είναι καταδικαστέα και μη αποδεκτή σε μια πολιτισμένη κοινωνία.

Ένας πραγματικός άντρας δεν χτυπά γυναίκες, κι αυτό είναι πραγματικότητα είτε η πράξη βίας συμβαίνει δημοσίως είτε όχι, είτε, συχνά, πίσω από κλειστές πόρτες. Το να σταματήσουμε την ενδοοικογενειακή βία είναι σημαντικότερο από το ποδόσφαιρο και όλοι έχουμε ευθύνη να θέσουμε ένα τέλος σ' αυτό".

Εκπρόσωπος της ομάδας όπως και ο προπονητής του τόνισαν ότι πρώτη φορά είδαν το βίντεο και δεν γνώριζαν για το περιστατικό. Και παρά τη σύλληψη του παίκτη τον Φεβρουάριο και την έρευνα εναντίον του, κανείς από τον σύλλογο δεν γνώριζε για το συγκεκριμένο βίντεο. Η απόλυση του παίκτη και ο αποκλεισμός του ακολούθησαν της διαρροής του βίντεο από το ΤΜΖ.

Το ζευγάρι μετά το βίαιο περιστατικό παντρεύτηκε τον επόμενο μήνα. Στο βίντεο απεικονίζεται να λογομαχεί ενώ εισέρχεται στο ασανσέρ. Μόλις οι πόρτες του ανελκυστήρα κλείνουν, ο παίκτης χαστουκίζει την αρραβωνιαστικιά του, η οποία του ανταποδίδει το χτύπημα κι έπειτα εκείνος τη γρονθοκοπά με αποτέλεσμα εκείνη να λιποθυμήσει.