Latest News

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Σκότωσε τον παρουσιαστή πεθερό του που ήταν και εραστής του!


Σκότωσε τον πεθερό του που ήταν και εραστής του!Σκότωσε τον πεθερό του, με τον οποίο ήταν εραστές, και μετά προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, αποκαλύπτοντας τη σοκαριστική ιστορία της ανορθόδοξης οικογένειας που δημιούργησε...
Βρετανός με πάθος για νεαρά αγόρια.
Θύμα της οικογενειακής τραγωδίας είναι ο 52χρονος Σκοτ Ρότζερς, παρουσιαστής εκπομπής στις ΗΠΑ, ο οποίος αναγκάστηκε να φύγει από τη Βρετανία καθώς αντιμετώπιζε δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση αγοριών που φοιτούσαν στη σχολή χορού που διατηρούσε εκεί. Θύτης και αποτυχημένος αυτόχειρας είναι ο 36χρονος Μάθιου Χόντζκινσον, επίσης Βρετανός, ο οποίος ήταν πρώην μαθητής του Ρότζερς στη Βρετανία, εραστής του και είχε παντρευτεί την κόρη του Κιμ, για να μπορεί να μένει στις ΗΠΑ!

Δίπλα στο θύμα, που βρέθηκε στο κρεβάτι του σπιτιού του στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα την περασμένη Τετάρτη, εντοπίστηκε ένα σημείωμα αυτοκτονίας που είχε γράψει μάλλον ο Χόντζκινσον. Σε αυτό αναφερόταν: «Διέλυσαν το χαρούμενο και αγαπημένο σπίτι μας. Δεν θα μου πάρουν και τον Σκοτ».
Σύμφωνα με την Espressonews.gr, οι Αρχές εκτιμούν ότι ο Χόντζκινσον αναφερόταν στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τελευταία, καθώς βρίσκονταν στο επίκεντρο έρευνας για απάτη. Μάλιστα η πολιτεία είχε πάρει την κηδεμονία των δύο παιδιών του Ρότζερς, ενός δεκάχρονου υιοθετημένου γιου και ενός δίχρονου αγοριού που ήταν σε διαδικασία να υιοθετήσει. Επίσης, η εκπομπή του στο κανάλι WBRZ είχε κοπεί αιφνιδίως την προηγούμενη Δευτέρα.
Σε βάρος του Ρότζερς, εκτός από τις κατηγορίες για απάτη, εκκρεμούσαν ακόμα δύο υποθέσεις στη Βρετανία που αφορούσαν τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων μαθητών του. Ενα από τα φερόμενα ως θύματά του υποστηρίζει ότι γνωρίστηκε με τον Ρότζερς στη σχολή του και συνευρέθηκε σεξουαλικά μαζί του πρώτη φορά σε ηλικία 13 ετών, ενώ συνέχισε μέχρι τα 18 του.