Latest News

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ολυμπιακός- Μπιλμπάο σημειώσατε UNICEF! (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπιλμπάο να έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα, όμως νικητής υπήρξε. Και αυτός δεν ήταν άλλος από...


την UNICEF.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν περισσότεροι από 20.000 φίλαθλοι της ερυθρόλευκης ομάδας. Τα έσοδα από τα εισιτήρια αλλά και από την πώληση συλλεκτικών εμφανίσεων θα διατεθούν εξ΄ολοκλήρου στη UNICEF. 

Η βραδιά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ξεκίνησε με μνήμες.Όταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπήκε στον αγωνιστικό χώρο γνώρισε την αποθέωση από τους 20.000 φιλάθλους του Ολυμπιακού. Το σύνθημα «Ερνέστο Βαλβέρδε» δόνησε την ατμόσφαιρα.


Ο Ισπανός βραβεύτηκε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του στο σύλλογο. 

  


Ο Σάββας Θεοδωρίδης δώρισε στο Βαλβέρδε ένα κάδρο με τη φανέλα του Ολυμπιακού το λογότυπο της UNICEF και τις υπογραφές των παικτών. Στιγμές όμορφες που έκαναν τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να δακρύσει από συγκίνηση. 
Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε: «Το παιχνίδι είχε χαμηλό ρυθμό λόγω της ζέστης και των συνθηκών. Ήταν ένα καλό τεστ και πάντα χαίρομαι να έρχομαι εδώ. Ο Ολυμπιακός ήταν δυνατός, μου αρέσει πολύ. Φέτος έχει κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία. Εύχομαι να έχει μια καλή χρονιά και ελπίζω να συναντηθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ». 
Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ χαράκτηρισε τον χθεσινό παιχνίδι σημαντικό τεστ χωρίς όμως ρυθμό εξαιτίας της ζέστης που επικρατούσε στον Πειραιά. «Μας έλειπε ο ρυθμός και η ακρίβεια. Είναι κάτι φυσιολογικό, λόγω της έλλειψης ακρίβειας να χάσουμε τον έλεγχο και γι’ αυτό τον λόγο απαιτήθηκε μεγαλύτερη προσπάθεια.

Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που έχει γρηγορότερο ρυθμό συγκριτικά από εμάς, γιατί σε έξι ημέρες έχει παιχνίδι. Τέτοια ματς είναι χρήσιμα για συμπεράσματα». 

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Μπιλμπάο, έφτασε στον Πειραιά και το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού Ιμπραήμ Αφελάϊ, ο οποίος αποθεώθηκε από τους φιλάθλους. Υπέγραψε αυτόγραφα και προμηθεύτηκε τη συλλεκτική φανέλα η οποία πωλείτο στο γήπεδο για την ενίσχυση της UNICEF. 



«Νιώθω πάρα πολύ καλά γιατί πιστεύω ότι είναι μία πάρα πολύ σημαντική πρωτοβουλία να ενισχύσουμε το έργο της UNICEF. Ο κόσμος μου μετέδωσε ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες πρωτοβουλίες γιατί υπάρχει κόσμος στον πλανήτη που δεν έχει τίποτα, δεν έχει δουλειά, δεν έχει φαγητό ή νερό κι εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να κάνουμε την διαφορά», δήλωσε ο Ιμπραήμ Αφελάϊ.
via