Latest News

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

To who is who των αντιπάλων του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός μπορεί να «τρελάνει» για μια ακόμη φορά την Ευρώπη και να επαναλάβει την περσινή εξαιρετική του πορεία στο Τσάμπιονς λιγκ, κάνοντας ένα...
βήμα παραπάνω.

Το έργο του δεν θα είναι εύκολο αφού η κλήρωση των ομίλων τον φέρνει αντίπαλο με δύο πολύ δυνατές ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου από Ισπανία και Ιταλία αντίστοιχα, την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Γιουβέντους. Τον όμιλο συμπληρώνει η νεοφώτιστη Σουηδική Μάλμε.

Η ομάδα του Πειραιά θα έχει μια δύσκολη αποστολή στην προσπάθεια της να προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης και αξίζει να σημειωθεί πως ο όμιλος των «ερυθρολεύκων» είναι ο μόνος από τους οκτώ του θεσμού όπου και οι τέσσερις ομάδες κατέκτησαν πέρυσι το πρωτάθλημα στη χώρα τους.

Πρεμιέρα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα κάνει ο Ολυμπιακός, ενώ την τελευταία αγωνιστική παίζει στο Φάληρο με τη Μάλμε.

Αισιόδοξοι Μαρινάκης και ΜίτσελΈτοιμοι να ανταπεξέλθουν στους μεγάλους αντιπάλους τους, εμφανίστηκαν με δηλώσεις τους οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Μίτσελ. 

Ο πρόεδρος της ομάδας χαρακτήρισε την κλήρωση δύσκολη, επανέλαβε ότι είναι αισιόδοξος, έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα και έθεσε στόχο την πρόκριση στους «16».

Ο Μίτσελ σχολιάζοντας την κλήρωση εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η οι «ερυθρόλευκοι» θα εμφανιστούν και φέτος πανέτοιμοι για τη διάκριση.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης

Τη φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης καλείται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συμμετέχει στη διοργάνωση ως πρωταθλήτρια Ισπανίας, ενώ πριν απο λίγες ημέρες κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς επικρατώντας στο διπλό τελικό του ισπανικού σούπερ καπ της Ρεάλ Μαδρίτης (1-1,1-0).

Αναλυτικά το προφίλ των «ροχιμπλάνκος»

Η περσινή χρονιά :


Η «μεγάλη κυρία»

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους είναι η ομάδα που διαθέτει το πιο «πλούσιο» ρόστερ στη χώρα της.

Ο σύλλογος του Τορίνου κατέκτησε πέρυσι για τρίτη σερί σεζόν το πρωτάθλημα, μετά την επιστροφή της από την β’ κατηγορία (είχε υποβιβαστεί για το σκάνδαλο με τα «στημένα», λόγω της συμμετοχής του Λουτσιάνο Μότζι)!

Αναλυτικά το προφίλ της Γιουβέντους

Η περσινή χρονιά :


Η «νεοφώτιστη»
Την πρωταθλήτρια Σουηδίας το 2013 και πρωτοπόρο φέτος, Μάλμε, θα βρει μπροστά της η ομάδα του Πειραιά. Η Μάλμε βρέθηκε στους ομίλους αποκλείοντας την Σάλτσμπουργκ.


Αναλυτικά το προφίλ της Μάλμε




Το πρόγραμμα των αγώνων στον όμιλο:

1η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Ατλέτικο (16-17 Σεπτεμβρίου)

2η αγωνιστική: Μάλμε - Ολυμπιακός (30 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου)

3η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Γιουβέντους (21-22 Οκτωβρίου)

4η αγωνιστική: Γιουβέντους - Ολυμπιακός (4-5 Νοεμβρίου)

5η αγωνιστική: Ατλέτικο - Ολυμπιακός (25-26 Νοεμβρίου)

6η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Μάλμε (9-10 Δεκεμβρίου)

 real.gr