Latest News

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Rooms to let…Πάγκαλος (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Νοικιάζει το εξοχικό στην Τζιά ο Θεόδωρος Πάγκαλος
Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος έκανε αίτηση στο γραφείο του ΕΟΤ Κυκλάδων και τη προηγούμενη εβδομάδα έλαβε το ειδικό σήμα λειτουργίας για να νοικιάσει το σπίτι που διαθέτει...


στην Τζια.
Ο Θ. Πάγκαλος που όπως ο ίδιος έχει τονίσει πως «...υποφέρει, με τα 1.800 ευρώ που λαμβάνει ως σύνταξη, καθώς άλλα είχε υπολογίσει και αλλιώς του τα έφερε η ζωή», ζήτησε και έλαβε την περασμένη Δευτέρα το ειδικό σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ ώστε να μπορεί να νοικιάζει την εξοχική του κατοικία στην Τζια με τα «τέσσερα δωμάτια και τις οκτώ κλίνες» όπως περιγράφεται στο σχετικό έγγραφο που είναι αναρτημένο στη Διαύγεια.
Ωστόσο το σπίτι του Θ. Πάγκαλου στην Τζια δεν διαθέτει την πολυτέλεια και τις ανέσεις των δυο άλλων πρώην συναδέλφων του και ως εκ τούτου η τιμή του αναμένεται να είναι και πιο χαμηλή σε σχέση με τις τιμές ενοικίασης που ισχύουν για τις βίλες των κυρίων Παπακωνσταντίνου, Ραγκούση.
tzia
Την αρχή έκανε κ. Παπακωνσταντίνου με το σπίτι του στη Σέριφο. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών που οδεύει προς το εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου με την κατηγορία της αλλοίωσης της λίστας Λαγκάρντ με τους καταθέτες σε ελβετική τράπεζα με σκοπό να απαλλάξει στενούς του συγγενείς από τους φορολογικούς ελέγχους, είχε από τετραετίας βάλει ενοικιαστήριο σε διεθνή κτηματομεσιτική εταιρία που απευθύνεται αποκλειστικά σε ξένους τουρίστες.
To “Stone House” στη Σέριφο μια βίλα κτισμένη εξολοκλήρου όλη από πέτρα , εξού και το όνομα της, με τα πέντε υπνοδωμάτια και την εντυπωσιακή πισίνα που είχε δηλωθεί ως…δεξαμενή όμβριων υδάτων,  προσφέρεται ακόμα μέσω ξένης ιστοσελίδας σε ενοικιαστές που έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν το ποσό των 6.628 ευρώ για επτά βράδια. Η πλήρως εξοπλισμένη βίλα του κ. Παπακωνσταντίνου είχε λάβει πρόσφατα και το ειδικό σήμα από τον ΕΟΤ.
Ακολούθησε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος διέθετε την πολυτελή βίλα του στην Πάρο με την ονομασία Villa Fullmoon έναντι 14.000 ευρώ την εβδομάδα μέσω της γνωστής ιστοσελίδας booking.com. Μάλιστα ο πρώην υπουργός επικαλούμενος τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει δήλωνε στο ότι αναγκάστηκε να νοικιάσει το σπίτι του «για να τα βγάλει πέρα» καθώς δεν διέθετε άλλους πόρους.