Latest News

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Nέο επεισόδιο στον σίριαλ Μαστοράκη - Γκολεμά: Ασφαλιστικά μέτρα και πρόστιμο 6.000 ευρώ...

Ασφαλιστικά μέτρα και πρόστιμο 6.000 ευρώ από Μαστοράκη σε ΓκολεμάΣτα δικαστήρια φαίνεται πως μεταφέρθηκε ο πόλεμος μεταξύ του Νίκου Μαστοράκη και Ντέπυς Γκολεμά που ξέσπασε...
στο διαδίκτυο.
Όλα ξεκίνησαν από τους σκληρούς χαρακτηρισμούς της τηλεκριτικού μέσω του facebook εναντίον του ραδιοφωνικού παραγωγού, ο οποίος εξέφρασε ανοιχτά την άποψή του για την συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου.

Ακολούθησε η ανταπάντηση του Νίκου Μαστοράκη πάλι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, αλλά και τα νέα «πυρά» από εκείνη σε ανάρτησή της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πριν από λίγη ώρα, η Ντέπυ Γκολεμά γνωστοποίησε ότι ο ραδιοφωνικός παραγωγός προχώρησε τελικά σε ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή εις βάρος της.

«Και ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή κατέθεσε σε βάρος μου ο …δεν μπορώ να πω το όνομά του, ζητά να τρώω 6.000 πρόστιμο κάθε φορά που το αναφέρω! στην αγωγή σημειώνονται όλες οι δημοσιογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες, πλην της συνέντευξης των παιδιών του Πολυτεχνείου!!!! γιατί άραγε; ζητά 100.000 ευρώ. τα ασφαλιστικά μέτρα συζητιούνται αύριο το πρωί. άντε και καλά ξεμπερδέματα…. (παρακαλώ κόσμια τα σχόλια όλοι έχετε μπει στην αγωγή καταγεγραμμένοι) ….τωρα για το ‘ πατσαβούρα’, ‘βρωμιάρα’, ‘ ξοφλημένη’ και ‘ γαϊδούρα ‘ λέξεις που ανέφερε για μένα, κάτι θα κάνουμε και εμείς φαντάζομαι….», σχολίασε η ίδια.