Latest News

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

First Kiss με 90 εκατ. views! Δείτε το! Δοκιμάστε το! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρώτο φιλί. Αυτό της προσμονής. Εκείνο που κάνει την καρδιά να φτερουγίζει πασχίζοντας να βγει από το σώμα. Το πρώτο φιλί που δεν ξεχνάς ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Αυτό που θέλεις να δώσεις και να παραδοθείς. Εκείνο που ζωγραφίζει ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο σου κάθε φορά που το σκέφτεσαι. Δείτε το βίντεο για το First Kiss:


Με αυτό ασχολήθηκε πριν από μερικούς μήνες η σκηνοθέτιδα και σεναριογράφος Tatia Pilieva στο πρότζεκτ της First Kiss , καταγράφοντας το πρώτο φιλί μεταξύ 20 αγνώστων. Το σχετικό βίντεο έγινε viral και μέχρι τώρα το έχουν δει περισσότεροι από 89 εκατομμύρια άνθρωποι. 

Ανάλογο πρότζεκτ πρόκειται να υλοποιηθεί και στην Τουρκία, με την υπογραφή άλλης καλλιτεχνικής ομάδας. Ωστόσο επειδή οι συντελεστές φοβούνται ότι ο συντηρητισμός στη γειτονική χώρα ίσως τους χαλάσει τα σχέδια δεν ανακοινώνουν που θα γίνει το γύρισμα, παρά μόνο προτρέπουν όλους όσοι θέλουν να συμμετέχουν να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@supersekiz.com μέχρι σήμερα, 16 Αυγούστου 2014.

Στο αυθεντικό πρότζεκτ βλέπουμε είκοσι ανθρώπους, νέους, ηλικιωμένους, ομοφυλόφιλους και ετεροφυλόφιλους να φιλιούνται αμέσως μετά τη γνωριμία τους. Βλέπουμε χαμόγελα γεμάτα ντροπή, ανθρώπους που δεν ξέρουν τι να κάνουν και γελούν από νευρικότητα αλλά και κάποιους που θέλουν να ξαναδοκιμάσουν και δείχνουν να απολαμβάνουν τη στιγμή.

Ένα φιλί είναι αρκετό λοιπόν. Δοκίμασέ το…