Latest News

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Σκότωσαν σκυλίτσα με αεροβόλο...

Σε ακόμη μια καταγγελία περιστατικού θανάτωσης ζώου προβαίνει μέσω της σελίδας της στο facebook η Φιλοζωική Οργάνωση...
του Αγρινίου. 
Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, η σκυλίτσα θανατώθηκε μετά από πυροβολισμό με αεροβόλο, πράγμα που διαπίστωσε κτηνίατρος στον οποίο απευθύνθηκε η Φιλοζωική.
Σήμερα μάλιστα, τα μέλη της πρόκειται να καταγγείλουν και επίσημα το συμβάν στην Αστυνομία.
Η Φιλοζωική καλεί όποιον γνωρίζει κάτι γύρω από τέτοια περιστατικά, να ενημερώνει τους αρμοδίους, ώστε να τιμωρηθούν, επιτέλους, οι υπαίτιοι της θανάτωσης αθώων πλασμάτων.
Η καταγγελία μέλους της φιλοζωικής, που συνοδεύεται μάλιστα και από φωτογραφίες της σκυλίτσας που πυροβολήθηκε, είναι η εξής:
«Σκληρές φωτογραφίες, σκληρός και ο θάνατός της... Μετά από πολλά τηλεφωνήματα σε δήμο και υπηρεσίες δεν βγήκε άκρη ποιος θα αναλάβει την περίπτωση... Τελικά η φιλοζωική με τα πενιχρά οικονομικά και για να μην βασανίζεται η ψυχούλα και μετά θάνατο την πήγαμε στον κ. Τριχια... Βγάλαμε ακτινογραφίες, για νεκροτομή ούτε λόγος, με τι άλλωστε…; Το πόρισμα πυροβολισμός με αεροβόλο… Αύριο θα πάνε τα χαρτιά στο τμήμα και από εκεί στον εισαγγελέα... Μια παράκληση: αν ξέρει κάποιος κάτι μπορεί να το πει... Κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτό... Καθημερινές καταγγελίες, τι να πρωτοκάνεις... φτάνει πια».