Latest News

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Οριστικά παίκτης του Ολυμπιακού ο Αφελάι! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Αφελάι, ο οποίος αφού πέρασε τα ιατρικά τεστ, συμφώνησε για συμβόλαιο 1+2 ετών και... ανακοινώνεται σήμερα.        

Συμφώνησε οριστικά και ανακοινώνεται ο Αφελάι!Ο Ολλανδός άσος μετέβη το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Αλεξάνδρας και τα γραφεία των Πειραιωτών. Εκεί τον υποδέχθηκε ο Γιάννης Βρέντζος. Τον καλωσόρισε και τον ρώτησε για την έως τώρα εικόνα του για την ομάδα του Ολυμπιακού και την χώρα μας, με τον πρώην πλέον παίκτη της Μπαρτσελόνα είναι σαφώς ικανοποιημένος. Προηγουμένως ο Ιμπραίμ Αφελάι είχε περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις στο Metropolitan. 




Οι συζητήσεις των δύο πλευρών ανέδειξαν συμφωνία για συμβόλαιο 1+2 ετών με τους Πειραιώτες να έχουν την οψιόν για ανανέωσή του. Το κομμάτι της χρονικής διάρκειας ήταν ένα από τα αντικείμενα συζήτησης (σ.σ. για το εάν θα ήταν 1+2 ή 2+1). Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με την Μπαρτσελόνα οπότε απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Αφελάι. Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται σήμερα. 

Ο Αφελάι πρόλαβε βέβαια να πάρει μία καλή... γεύση από τη νέα του ομάδα. Ο ίδιος έχει μείνει με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις από τον καινούριο του σύλλογο και δηλώνει πανέτοιμος για τα... καλύτερα. Ο Αφελάι αφίχθη στην χώρα μας το μεσημέρι του Σαββάτου, έχοντας ολοκληρώσει το deal με τους ερυθρόλευκους.











gazzetta.gr