Latest News

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε σαν πρωταθλητής! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Ολυμπιακός: Ξεκίνησε σαν πρωταθλητής! (pics)


Iσχυρή «ντόπα» απ’ τον κόσμο του Ολυμπιακού πήραν παλιοί και νέοι παίκτες της ομάδας, στην παρουσίασή του φετινού ρόστερ, που συνδυάστηκε με ανοιχτή προπόνηση...
στο «Καραϊσκάκης».

Περίπου 4.000 κόσμος βρέθηκε από νωρίς στις εξέδρες του γηπέδου, αποθέωσαν τους παίκτες του Μίτσελ και έμειναν στο πλευρό τους φωνάζοντας συνθήματα, λίγες μέρες πριν την έναρξη της φετινής σεζόν. 





Ξεχωριστή θέση στις φωνές των οπαδών είχαν φυσικά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Δημήτρης Κολοβός, Τάσος Αυλωνίτης, Κώστας Φορτούνης, Γκεβόργκ Γκαζαριάν, Aνδρέας Μπουχαλάκης, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Αλμπέρτο Μποτία, Δημήτρης Διαμαντάκος, Αρτούρ Μαζουάκου, Ματιέ Ντοσεβί, Χόρχε Μπενίτες, Παϊτίμ Κασάμι, Ερίκ Αμπιντάλ έκαναν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο φορώντας ένα κασκόλ της ομάδας και δέχτηκαν το ιδιαίτερο καλωσόρισμα του κόσμου. 












Αμέσως μετά την παρουσίαση οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο, για την ανοιχτή προπόνηση ενόψει της πρεμιέρας κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Το πρόγραμμα είχε τρέξιμο και δουλειά στην άμυνα, την επίθεση και την ανάπτυξη παιχνιδιού με τελειώματα φάσεων, ενώ ακολούθησε δίτερμα με το κοινό να… αποθεώνει τους παίκτες σε κάθε κίνηση. 











sport-fm.gr