Latest News

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Οι επαφές του Γιάννη Μώραλη...

Πλάκα πλάκα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δεν έχει προλάβει καλά καλά να αναλάβει καθήκοντα και έχει συναντήσει....

κόσμο και κοσμάκη!

Έχουμε και λέμε:
O νέος δήμαρχος συνάντησε τον Αντώνη Σαμαρά στο Μεγαρό Μαξίμου μετά από πρόσκληση του πρωθυπουργού ύστερα από το υπόμνημα που είχε αποστείλει την προεκλογική περίοδο ο Γιάννης Μώραλης.
Μετά συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ  Βαγγέλης Βενιζέλο μετά από αίτημα του νεοεκλεγέντα δημάρχου στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για τα θέματα που απασχολούν τον Πειραιά. 
Ενδιάμεσα έγινε και η συνάντηση με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με ατζέντα τη σχέση του λιμανιού με την πόλη.  Μετεκλογικά είχε συναντηθεί και με τον πρόεδρο του ΟΛΠ Γιώργο Ανωμερίτη.
Οι συναντήσεις αυτές δεν σημαίνει ότι έλυσαν κανέναν πρόβλημα, αλλά δεν μπορείς να μην επισημάνει ότι πριν αναλάβει καθήκοντα ο νέος δήμαρχος έχει κάνει μια σειρά σημαντικών επαφών και έχει θέσει σε υψηλό επίπεδο τα θέματα της πόλης. 
@ Η αλήθεια είναι ότι τέτοιες επαφές δεν έχει κάνει άλλος δήμαρχος της χώρας και μάλιστα πριν ακόμα αρκιστεί καιι ας ελπίσουμε πως κάτι καλό θα βγεί στον μέλλον για τον Πειραιά...