Latest News

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Γιατί ακυρώθηκε η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Σύρος - Χατζηγιάννης: Τι έγινε και αναβλήθηκε η συναυλία;Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στις 27 Αυγούστου στη Σύρο. 
Η ακύρωση της συναυλίας έγινε λόγω...
τεχνικών προβλημάτων για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρει ο καλλιτέχνης.
Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια μπορούν να αποταθούν στα σημεία προπώλησης για να τους επιστραφεί όλο το ποσό.
Αυτή ήταν η ανακοίνωση του διοργανωτή της συναυλίας με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Χώρο πολιτισμού Μάνος Ελευθερίου (Πρώην Λατομείο Καραβέλα).
Βεβαια, σύμφωνα με το Cyclades24.gr  ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κατα πάσα πιθανότητα φαίνεται ότι τιμωρήθηκε από τους Συριανούς που του κρατούσαν ''μανιάτικο'' την συναυλία που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ πριν απο μερικά χρόνια.

Ήταν τότε 16 Αυγούστου του 2009 όταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγούδησε στο γήπεδο Ερμούπολης το οποίο ήταν γεμάτο από κόσμο που αδημονούσε να ακούσει έναν από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, με πολύ μεγάλη απήχηση ειδικά στο νεανικό κοινό.

Προς γενική απογοήτευση όλων, η συναυλία είχε διάρκεια λίγο περισσότερο από 30 λεπτά. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποχώρησε από τη σκηνή και ανακοινώθηκε στον κόσμο ότι η συναυλία θα διακοπεί λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν.

Ο παραπάνω ισχυρισμός δεν έπεισε το πολυπληθές κοινό που δυσανασχέτησε έντονα απ’ αυτή την αρνητική εξέλιξη.

Για μήνες ολόκληρους σχολιάζονταν αρνητικά στην τοπική κοινωνία του νησιού η συναυλία «φιάσκο» του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Τελικά, Χατζηγιάννης και Σύρος επρόκειτο να «ξανασμίξουν» τον Αύγουστο του 2014, όμως ο κόσμος ποτέ δε συγχώρησε στον καλλιτέχνη τα όσα συνέβησαν το 2009. 

Μπορεί αυτή την φορά να μην επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι στην Σύρο αλλά  οι συριανοί έδειξαν οτι δύσκολα ξεχνούν και ουσιαστικά τιμώρησαν το Μιχάλη Χατζηγιάννη με τη στάση του και τον ανάγκασαν να αναβάλει τη συναυλία της 27ης Αυγούστου.