Latest News

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Τι (δεν) συζήτησαν στο πρώτο ραντεβού Γιάννης Μώραλης - Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Η πρώτη συνάντηση του νεοεκλεγέντα δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη θύμιζε λιγάκι...

πρώτο ραντεβού!

 Η συνάντηση ήταν χαλαρή, εθιμοτυπική και λίγο πολύ αναγνωριστική. Απλά δεν υπήρχε η συνήθης αμηχανία, καθώς και οι δύο είναι επικοινωνιακοί τύποι,αλλά τουλάχιστον σε ένα θέμα υπάρχει διαφορά απόψεων. Και μιλάμε για το μέλλον του ΟΛΠ. Ο  αρμόδιος υπουργός Ναυτιλίας καλείται να υλοποιήσει την κυβερνητική πολιτική περί πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΟΛΠ, ενώ ο νέος δήμαρχος Πειραιά έχει ταχθεί υπερ της διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα του Οργανισμού.
Αν και δεν άνοιξαν όλα τα χαρτιά τους,αυτή η διάσταση απόψεων δεν μπορεί να μην καταγράφηκε έστω και επιφανειακά από το πρώτο ραντεβού...

Τι λένε πως συζήτησαν...


Κατά τα λοιπά, μπορεί να μην συζήτησαν περί ανέμων και υδάτων, αν και μια κουβέντα για τον καιρό δεν θα ήταν παράξενο να γίνει με τέτοια ζέστη που είχε σήμερα στην Ακτή Βασιλειάδη.

.
Οι δύο άνδρες έκαναν- λέει- μια πρώτη συζήτηση για τη συνεργασία μεταξύ του υπουργείου Ναυτιλίας και του δήμου Πειραιά. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν επίσημα, ιδιαίτερη έμφαση στη συνάντηση των δύο ανδρών δόθηκε,  στη φιλοξενία της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ναυτιλίας το 2015 στον Πειραιά. Καλά αυτό δεν είναι είδηση, μιας και αποτελεί το μόνιμο θέμα μεταξύ παραγόντων του Πειραιά. 


@ Μα καλά δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα η πόλη με το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας;
Έλεος με την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Ναυτιλίας...