Latest News

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Θα κάνει σεξ κάθε μέρα με διαφορετικό άνδρα για ένα χρόνο ως... έργο τέχνης


Θα κάνει σεξ κάθε μέρα με διαφορετικό άνδρα για ένα χρόνο ως... έργο τέχνης!Ένας 26χρονος καλλιτέχνης με πολλές ανησυχίες αποφάσισε να κάνει την απογοήτευση του τέχνη και το έργο του θα είναι να κάνει σεξ με έναν άνδρα κάθε μέρα για έναν ολόκληρο χρόνο και να...το καταγράφει!


Με τίτλο «Save the Date» (Κρατήστε την ημερομηνία), το έργο του Mischa Badasyan  θα εξερευνήσει την μοναξιά του σύγχρονου ανθρώπου που βρίσκει εύκολες και γρήγορες σεξουαλικές συνευρέσεις μέσα από sites και applications.
Όπως αποκαλύπτει μέσα από συνέντευξή του δεν τον καλύπτει πλέον η συνεύρεση με άντρες στο διαδίκτυο όπως το Grindr και ιστοσελίδες όπως το GayRomeo.
Ο καλλιτέχνης δήλωσε στην εφημερίδα Huffington Post, ότι εμπνέεται από την θεωρία του Γάλλου φιλόσοφου, Marc Auge, ειδικά από την «θεωρία της σύγχρονης κουλτούρας του μη-τόπου».
Οι μη-τόποι, σύμφωνα με τον φιλόσοφο είναι τα σουπερμάρκετς, τα malls, τα αεροδρόμια αλλά και άλλα μαεγάλα μέρη όπου οι άνθρωποι χάνουν την αίσθηση της ταυτότητας. Το ίδιο συμβαίνει και στους ιστότοπους. Και αυτό δημιουργεί μοναξιά.
Ο καλλιτέχνης σκοπεύει να χρησιμοποιήσει όλους αυτούς τους ιστότοπους για να βρίσκει νέους άνδρες για να κάνει μαζί τους σεξ. Ο ίδιος δηλώνει ότι έχει εμπνευστεί από την Γαλλίδα καλλιτέχνιδα Sophie Calle, που έχει κάνει παρόμοιες δράσεις με καταγραφές της σεξουαλικής πράξης.
Εκτός από τα sites όμως, ο καλλιτέχνης έκανε ήδη εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και βρήκε σπόνσορα για τα εκατοντάδες προφυλακτικά που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει, γνωστή εταιρεία προφυλακτικών.
«Δεν θα αποκαλύψω φυσικά στους άνδρες αυτούς με τους οποίους θα βρεθώ ότι πρόκειται για καλλιτεχνικό πρότζεκτ γιατί πιθανώς να αρχίσουν να φέρονται αλλιώς όταν μάθουν ότι... το κάνουν για την τέχνη» δηλώνει.