Latest News

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

O καβγάς του Ρομπέρτο Καβάλι στους Παξούς! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Ρομπέρτο Καβάλι ενεπλάκη σε καβγά στους Παξούς -Του επιτέθηκε επαγγελματίας της περιοχής [εικόνες]Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι προτιμά την Ελλάδα για τις...
διακοπές του.

Μετά, όμως, από το επεισόδιο στο λιμάνι του Γάιου, στους Παξούς, δεν είναι βέβαιο ότι θα πάρει εύκολα την απόφαση να επισκεφθεί και του χρόνου τη χώρα μας.

Ο Καβάλι, ο οποίος περνά το τελευταίο διάστημα των διακοπών του στο όμορφο νησί των Παξών με την 26χρονη σύντροφο του Λίνα Νίλσον, ενεπλάκη βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, σε επεισόδιο με επαγγελματία της περιοχής.

Ο 73χρονος σχεδιαστής, αφού έκανε βόλτα με το σκάφος του στα νερά του Ιονίου, επέστρεψε το βράδυ πίσω στους Παξούς. Το σκάφος έμεινε στα ανοιχτά του Γάιου, με τον Καβάλι να φτάνει στον χώρο του λιμανιού με φουσκωτό. Όμως ο χώρος που «έδεσε» το φουσκωτό του σχεδιαστή ήταν αυτός που οι επαγγελματίες της περιοχής, που εκτελούν το δρομολόγιο Παξοί-Αντίπαξοι, αράζουν τα σκάφη τους, πράγμα που αντιλήφθηκε μόνο όταν επαγγελματίας του επιτέθηκε φραστικά.

Τα όσα ακολούθησαν συζητιούνται σήμερα σε ολόκληρο το νησί… «Ιταλέ φτωχομπ@ν@!» φώναξε ο επαγγελματίας στον Ιταλό σχεδιαστή μεταξύ των πολλών επιθέτων με τα οποία τον «στόλισε», σύμφωνα πάντα με αυτόπτες μάρτυρες. Βάσει των ίδιων πληροφοριών, ο επαγγελματίας του νησιού δεν αρκέστηκε στη φραστική επίθεση, αφού επιτέθηκε με σπρωξιές στον Ρομπέρτο Καβάλι.

Το πώς ακριβώς έληξε το συμβάν δεν είναι γνωστό, όπως και το πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει από εδώ και στο εξής το περιστατικό ο σχεδιαστής. 
Το Λιμενικό, πάντως, δεν έχει μέχρι στιγμής επιληφθεί, αφού έως τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια καταγγελία από πλευράς του σχεδιαστή.