Latest News

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Ποιος "σκότωσε" τον Τζιμ Μόρισον..

Magnify ImageΗ ιέρεια του ροκ Μάριαν Φέιθφουλ σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε  ότι ο τότε εραστής της, ένας έμπορος ηρωίνης, ήταν υπεύθυνος για το θάνατο του Τζιμ Μόρισον το καλοκαίρι...
του 1971.   
Magnify ImageΗ τραγουδίστρια θυμήθηκε την ημέρα του θανάτου του Μόρισον και είπε στο περιοδικό Mojo ότι ο πρώην εραστής της της είπε ότι πάει να επισκεφθεί τον Μόρισον και εκείνη έμεινε πίσω στο δωμάτιο τους και πήρε βαρβιτουρικά. "Πήγε να δει τον Τζιμ Μόρισον και τον σκότωσε" είπε η Φέιθφουλ στο περιοδικό Mojo.   
"Είμαι σίγουρη ότι ήταν ατύχημα. Ο κακομοίρης. Η δόση ήταν πολύ δυνατή και πέθανε. Και εγώ δεν ήξερα τίποτα. Τέλος πάντων, όσοι συνδέονται με τον θάνατο του είναι νεκροί τώρα. Εκτός από μένα".   Στην ίδια συνέντευξη η Φέιθφουλ συζήτησε και το θάνατο της Έιμι Γουάινxαουζ στα 27 της από υπερβολική δόση. "Η Έιμι ήταν πολύ επιφυλακτική μαζί μου. Ήξερε ότι εγώ γνώριζα και δεν ήθελε να πω τίποτα. Υπάρχει ένα επίπεδο ναρκισσισμού που είναι συνδεδεμένο με αυτολύπηση. Αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα μπορούσα να κάνω εκτός από το να την πάρω και να την ταρακουνήσω: Ηλίθιο μουνί! Ξύπνα."