Latest News

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Ο Ολυμπιακός με την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε

ΦωτογραφίαΜια πολύ καλή πρόβα για τη σέντρα στο πρωτάθλημα αποτελεί για τον Ολυμπιακό το φιλικό με την Μπιλμπάο απόψε και οι επιλογές του Μίτσελ για το αρχικό σχήμα ίσως να δείχνουν τις...
σκέψεις του.

Σύμφωνα με το 
sport-fm.gr ο Ισπανός τεχνικός για το ματς κόντρα στο συγκρότημα του παλιόφιλου Ερνέστο Βαλβέρδε επέλεξε τους Ρομπέρτο στο τέρμα, Παπαδόπουλο και Αμπιντάλ στόπερ, τον Σαλίνο στο δεξί και τον Μαζουακού στο αριστερό άκρο της άμυνας, τους Μανιάτη και Σάμαρη αμυντικά χαφ, τους Ντοσεβί και Φουστέρ στα άκρα, τον Τσόρι σε επιτελικό ρόλο και τον Διαμαντάκο μοναδικό φορ.

Στην αποστολή είναι και οι Μέγιερι, Αυλωνίτης, Βούρος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Κασάμι, Κολοβός, Εντινγκά και Σαβιόλα. Εκτός είναι οι Μανωλάς, Σιόβας, Φορτούνης και Χολέμπας. 

Bέβαια το γεγονός της ημέρας είναι και η επιστροφή του Βαλβέρδε στον Πειραιά μετά από δύο χρόνια.

Ο 50χρονος Βάσκος θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο σε άλλο ένα ισχυρό φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Ατλέτικο Μπιλμπάο καθώς αποτέλεσε έναν από τους πιο αγαπητούς και πιο επιτυχημένους ξένους προπονητές στη σύγχρονη ιστορία των ερυθρολεύκων.

Με πέντε τίτλους το «μυρμήγκι» όπως είναι το παρατσούκλι του Βαλβέρδε αγαπήθηκε όσο λίγο προπονητές και στις δύο περιόδους του στο Λιμάνι με τον ίδιο να παραδέχεται σε δηλώσεις του ότι είναι «Ολυμπιακάρα».

Εκτός από την ευκαιρία να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα οι ερυθρόλευκοι οπαδοί με την παρουσία τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 21:30 στηρίζουν και τη Unicef καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα θα πάνε για την ενίσχυση της οργάνωσης.



@ Η φωτογραφία είναι "δανεισμένη" από τον Κούλη Δουρέκα...