Latest News

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Ο "κερατάς" έσπασε τα μούτρα της πορνοστάρ - Την έκανε αγνώριστη αυτή και τον εραστή της (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτογραφίες: Δείτε πως κατάντησε την πορνοστάρ φίλη του παλαιστής του ΜΜΑΣε σάκο του μποξ μετέτρεψε την πορνοστάρ Κρίστι Μακ ο παλαιστής του ΜΜΑ Τζον Κοπενχέιβερ γνωστός στο χώρο του αθλήματός του ως War Machine. ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ +ΒΙΝΤΕΟ


Ο Κοπνεχέιβερ υποστηρίζει ότι δεν είναι κακός άνθρωπος και ότι απλά ήθελε να κάνει έκπληξη στη σύντροφό του αλλά βρέθηκε μπροστά σε έναν τρίτο πρόσωπο και κατέληξε να δώσει μάχη για τη ζωή του.

Οι φωτογραφίες όμως που έφερε στη δημοσιοτητα η πορνοστάρ δείχνουν μια διαφορετική εικόνα καθώς σε αυτές απεικονίζεται με μελανιασμένο πρόσωπο. Στη δήλωσή της που συνοδεύει τις φωτογραφίες η Μακ αναφέρει ότι ο War Machine αφού ξυλοφόρτωσε τον άνθρωπο που ήταν μαζί στο σπίτι της, στη συνέχεια επιτέθηκε στην ίδια με αποτέλεσμα να σπάσουν 18 κόκαλα στο πρόσωπό της και η μύτη της σε δύο σημεία. «Δεν μπορώ να μασήσω ή να δω από το αριστερό μου μάτι. Μου τρέχουν τα σάλια επειδή μου έσπασε τα δόντια».



Η πορνοστάρ υποστηρίζει ακόμα ότι ο Κοπνεχέιβερ αποπειράθηκε να τη βιάσει και την μαχαίρωσε στα χέρια και τα πόδια πριν η ίδια να καταφέρει να βγει από το σπίτι και να τρέξει γυμνή σε γειτονικά σπίτια για να σωθεί.