Latest News

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά...

Για όσους πιθανόν δεν το γνωρίζουν να πούμε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά στην...
πρεμιέρα του. 

Όπως προβλέπεται, ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος προεδρεύει στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συγκεντρώσει γύρω στους 14.000 σταυρούς με το συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής" του Γιάννη Μώραλη, δημιουργώντας ρεκόρ στο Δήμο Πειραιά.
Έτσι, θα προεδρεύσει στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που αναμένεται να γίνει την πρώτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου, δηλαδή στις 7/9/2014.
Σύμφωνα με τον κανονισμό,  η  πρώτη συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιείται με πρόσκληση που έχει υπογράψει ο πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος του επιτυχόντος συνδυασμού. Ο ίδιος προεδρεύει στην πρώτη αυτή συνεδρίαση. 
Σ' αυτή τη συνεδρίαση εκλέγεται με μυστική ψηφοφορία ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου. 
Για τις ανάγκες της πρώτης αυτής συνεδρίασης ορίζεται από τον Πρόεδρο του ΔΣ ένας από τους υπαλλήλους του Δήμου ως ειδικός γραμματέας, ο οποίος και τηρεί τα πρακτικά για την εκλογή του Προεδρείου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας ζωής, τα οποία εκλέγονται με μυστική ψηφοφορία και πραγματοποιείται την ίδια ημέρα. 

@ Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να το χάσετε με τίποτα για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά κυρίως για έναν...