Latest News

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

"Θα σφάξουμε κι άλλους" - Παγκόσμιο σοκ από τον αποκεφαλισμό Αμερικανού δημοσιογράφου (ΒΙΝΤΕΟ)

`Θα σφάξουμε κι άλλους` - Παγκόσμιο σοκ από τον αποκεφαλισμό Αμερικανού δημοσιογράφου - VIDEOΤο Ισλαμικό Κράτος, οργάνωση εξτρεμιστών τζιχαντιστών,δήλωσε χθες ότι αποκεφάλισετον αμερικανό δημοσιογράφο Τζέιμς Φόλει και απείλησε να σκοτώσει έναν ακόμη, σε αντίποινα για τις αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές στο Ιράκ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, το Ισλαμικό Κράτος δείχνει έναν μασκοφόρο άνδρα, με μαύρα ρούχα, που φαίνεται να κόβει το λαιμό του Τζέιμς Φόλεϊ ο οποίος είχε απαχθεί από ενόπλους στη Συρία τον Νοέμβριο του 2012.

"Ουδέποτε νιώσαμε τόσο περήφανοι για τον γιο μας Τζιμ", απάντησε η μητέρα του Νταϊάν Φόλεϊ σε μήνυμα στο Facebook. "Έδωσε τη ζωή του προσπαθώντας να δείξει στον κόσμο τα δεινά του συριακού λαού. Ικετεύουμε τους απαγωγείς να μην σκοτώσουν τους άλλους όμηρους. Όπως ο Τζιμ, είναι και αυτοί αθώοι. Δεν έχουν καμία επιρροή στην πολιτική της αμερικανικής κυβέρνησης στο Ιράκ, τη Συρία και αλλού στον κόσμο".


Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών προσπαθούν να εξακριβώσουν "το συντομότερο δυνατόν" την αυθεντικότητα του βίντεο.