Latest News

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Ασφαλιστικά μέτρα από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κατά του συζύγου της...



Ασφαλιστικά μέτρα από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κατά του συζύγου της
Μυθιστορηματική τροπή παίρνει ο γάμος της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννας Μισελ Ασημακοπούλου η οποία κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του 61χρονου συζύγου της...

Βασίλη Παπαϊωάννου.
Σε αυτή καταγγέλλει απειλές, εκβιασμούς, ενδοοικογενειακή βία, διαρρήξεις χρηματοκιβωτίων και κλοπές χρημάτων. Όπως αποκαλύπτει η εβδομαδιαία εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου στα ασφαλιστικά μέτρα ζητεί να της ανατεθεί προσωρινά η επιμέλεια του παιδιού τους.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα που βασίζεται στο δικόγραφο, η κυρία Ασημακοπούλου καταγγέλλει «απροθυμία του συζύγου της να φανεί αντάξιος των οικογενειακών βαρών» και τον κατηγορεί για «πλήρη αδιαφορία στα οικογενειακά θέματα». Αναφέρεται σε περιστατικό του 2012, που εμπλέκει και τη μητέρα της: «Ανοίγοντας η μητέρα μου το χρηματοκιβώτιο ανακάλυψε ότι έλειπαν 35 χιλιάδες ευρώ. Σε κατάσταση σοκ επικοινωνήσαμε με τον σύζυγό μου για το ενδεχόμενο διάρρηξης ή κλοπής. Όταν αποφασίσαμε να φωνάξουμε την Αστυνομία παραδέχτηκε ότι τον Μάιο του 2012 είχε παρακολουθήσει τη μητέρα μου για να δει που κρύβει το κλειδί. Το πήρε, άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσε το ποσό. Επικαλέστηκε χρέη προς την Εφορία και ισχυρίστηκε ότι πήρε τα χρήματα για να μην μου προκαλέσει προβλήματα προεκλογικά και θα μου τα επέστρεφε».
Η βουλευτής Ιωαννίνων της  Νέας Δημοκρατίας περνάει περιγράφοντας την έγγαμη συμβίωσή της επισημαίνει: «Μου φέρεται βάναυσα, είναι αγενής, εριστικός, βωμολοχεί, φωνασκεί, ζητούσε εξυπηρετήσεις κι αν δεν ικανοποιούνταν έβριζε».
Παράλληλα σημειώνει: «Μου πρότεινε επίμονα να απαιτήσω από τον πρωθυπουργό να εξασφαλίσει την εκλογή μου στην Ευρωβουλή ή, να με στείλει επίτροπο ή, εναλλακτικά να μου αναθέσει υπουργείο. Όταν αρνήθηκα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του με απείλησε ότι θα με εγκαταλείψει και θα με διασύρει δημόσια, λέγοντας «Εάν δεν κάνεις αυτό που σου λέω εγώ , δεν θα εκλεγείς ποτέ ξανά βουλευτής»»!
Στο δικόγραφο περιγράφει και το επεισόδιο που, όπως σημειώνει, την έφερε σε ολοκληρωτικό αδιέξοδο: «Με την έναρξη των θερινών διακοπών ο σύζυγός μου μού ζήτησε να του καταβάλλω μηνιαίως 2.500 ευρώ, απειλώντας με εκ νέου, λέγοντας μου «εγώ δεν θα κάνω τον Αλβανό. Για να παριστάνω τον σύζυγό σου θα πληρώσεις, αλλιώς θα σε κάνω ρεζίλι». Το πρωί της Τρίτης 8 Ιουλίου μου ζήτησε 250 χιλιάδες ευρώ, απειλώντας ότι θα καταστρέψει την πολιτική μου καριέρα. «Θα πληρώσεις πολλά, δεν θα μπορείς να ξανακυκλοφορήσεις στην Ελλάδα. Θα σε τελειώσω», μου έλεγε και το επόμενο πρωί ανακοίνωσε ότι θα φύγει από το σπίτι και θα κάνει ενέργειες να με διώξει αν δεν του καταβάλω το ποσό. Το βράδυ της ίδιας μέρας ανακοίνωσε ότι απαιτεί 300 χιλιάδες ευρώ, ότι προσέλαβε δικηγόρο και αν δεν πλήρωνα θα με εξευτέλιζε και θα ήμουν αναγκασμένη να φύγω από την Ελλάδα».
Η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων θα γίνει στο δικαστήριο σε δυο εβδομάδες.