Latest News

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Άγρια κακοποίηση γάτας από ιδιοκτήτη καφενείου

Ένα ακόμα αποτρόπαιο περιστατικό κακοποίησης ζώου έλαβε χώρα στην Εύβοια, όπου ένας ιδιοκτήτης καφενείου βασάνισε ένα ανυπεράσπιστο γατάκι χτυπώντας...
το βάναυσα.

Όπως αναφέρει το «Φιλοζωικό Σωματείο Β. Εύβοιας “Ήρα”», ο καταστηματάρχης στο χωριό «Άγιος Αιδηψού», με κλειδωμένες τις πόρτες το βράδυ της Παρασκευής,  χτυπούσε με μανία και αλύπητα μια μαύρη γάτα.

Στο σημείο έφτασαν πελάτες γειτονικών μαγαζιών, οι οποίοι του φώναζαν από την κλειστή τζαμαρία να σταματήσει, αλλά εκείνος συνέχιζε.

Έσπασε δυο σκουπόξυλα πάνω στο γατί, μετά το χτύπησε με ένα λάστιχο, και μετά με την καρέκλα, με το άτυχο ζωντανό να σπαρταρά σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες.

Μάλιστα προκάλεσε τους περιοίκους που του έλεγαν να σταματήσει, να φωνάξουν την αστυνομία.

Τελικά, τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου «Ήρα» κατέθεσαν μήνυση εναντίον του, ενώ ο ιδιοκτήτης του καφενείου συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Ωστόσο, το άτυχο γατάκι δεν κατάφερε να εντοπιστεί, μιας και εικάζεται πως ο δράστης το εξαφάνισε. Παρά ταύτα, τα σημάδια κακοποίησης και τα αίματα στην κούτα όπου βρίσκονταν το ζωντανό, διακρίνονται ξεκάθαρα στο χώρο, από τις φωτογραφίες που τράβηξε το φιλοζωικό σωματείο «Ήρα».