Latest News

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Ποιος επιχειρηματίας έβαλε τέλος στη ζωή του στο Ηράκλειο της Κρήτης (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΣΗΜΕΙΩΜΑ)


ΦΩΤΟ από cretalive.grΗ αγωνία του αργού θανάτου ήταν αυτή που φαίνεται πως όπλισε το χέρι γνωστού επιχειρηματία του Ηρακλείου Κρήτης που  έβαλε τέλος στη ζωή του στη μέση...

του δρόμου.

Ο άτυχος άντρας,ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε διαγνωσθεί με καρκίνο, λίγο πριν τη 1χθες το μεσημέρι, βγήκε έξω από το κατάστημα που διατηρεί στην οδό Μενελάου Παρλαμά στο Γιόφυρο, και μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Μάλιστα, αυτοκτόνησε λίγα λεπτά αφότου έφυγε ο γιος του από το κατάστημα.

Ο θάνατος ήταν ακαριαίος και αυτόπτες μάρτυρες, που είδαν τον 62χρονο να θέτει τέλος στη ζωή του,  ειδοποίησαν αστυνομία και ΕΚΑΒ.Ειδικότερα σύμφωνα με το cretalive.gr ο γνωστός ως «Πιτσίκος» - έτσι υπέγραφε στο ιδιόχειρο σημείωμα του - αποφάσισε να δώσει τέλος στο μαρτύριο του με μία καραμπίνα. Αυτοπυροβολήθηκε μέρα-μεσημέρι, έξω από την επιχείρηση του, στην περιοχή του Γιόφυρου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών και διερχόμενων οδηγών.

Μία αυτοκτονία σε δημόσια θέα που προκάλεσε πραγματικό σοκ σε όσους έτυχε να την ζήσουν αλλά και σε όσους πληροφορήθηκαν λίγο αργότερα την τραγική είδηση. Τα κακά μαντάτα διαδόθηκαν σε χρόνο-ρεκόρ, προκαλώντας πραγματική θλίψη για τον χαμό του.
ΦΩΤΟ από cretalive.grΦΩΤΟ από cretalive.gr


Εξοικειωμένος με το θάνατο λόγω της επαγγελματικής του ενασχόλησης, βασανισμένος από την αρρώστια του, ο «Πιτσίκος» πέρασε στην ...αντίπερα όχθη προκειμένου να λυτρωθεί από τους αφόρητους πόνους που βίωνε μέρα με την ημέρα, ολοένα και πιο πολύ. 

Νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης και ενώ βρισκόταν όπως πάντα στο γραφείο τελετών, έστειλε το γιο του να του φέρει φαγητό από το σπίτι. Αυτό ήταν το πρόσχημα. Στο μυαλό του τα είχε σχεδιάσει όλα. Πήρε την καραμπίνα, βγήκε έξω στο δρόμο και με έναν πυροβολισμό, έδωσε τέλος στην ζωή του.