Latest News

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Ποιος ο ρόλος του Χρήστου Αγραπίδη...

Πολύς λόγος γίνεται για το ρόλο του πρώην δημάρχου Χρήστου Αγραπίδη στη νέα διοίκηση του Δήμου Πειραιά που θα αναλάβει από...
τη 1η Σεπτεμβρίου.

Κάποιοι προαναγγέλουν ότι θα είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.
Άλλοι διατείνονται ότι θα είναι αναπληρωτής του νεοεκλεγέντα δημάρχου Γιάννη Μώραλη.
Όσοι γνωρίζουν και μαθαίνουν τι συμβαίνει στο λιμάνι έχουν αρχίσει να προβληματίζονται όταν βλέπουν τον πρώην δήμαρχο να κάνει βόλτες στο γκαράζ της καθαριότητας.(ΔΕΣ ΕΔΩ) 
Πολύ περισσότερο όταν μαθαίνουν ότι παίρνει τηλέφωνα σε λογιστήρια δημοτικών επιχειρήσεων και ζητάει από τους υπαλλήλους να του στείλουν οικονομικά στοιχεία! 
Ακόμα κι αν έχει κάνει(;) σχετική συνεννόηση με τον Γιάννη Μώραλη δεν αρμόζει να γίνεται πριν ακόμα ορκιστεί και μάλιστα χωρίς καν να ενημερώνει τους πολιτικούς προϊστάμενους, που έχουν την ευθύνη έως τις 31 Αυγούστου. 

Οι μέτριες γλώσσες της πλατείας Κοραή λένε ότι ίσως είναι χρήσιμη η εμπειρία του από τη 8ετή δημαρχιακή του θητεία στο Δήμο Πειραιά.
Οι κακές γλώσσες απαντούν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος μια νέα δημοτική αρχή να βρεθεί ν' απολογείται για πεπραγμένα άλλων. 
Οι φαρμακερές γλώσσες δεν μασάνε τα λόγια και λένε δεξιά και αδέξια πως δεν έδωσαν αγώνα προεκλογικά για να βγάλουν δήμαρχο τον Χρήστο Αγραπίδη κι αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε να τους το είχαν πει τουλάχιστον από την αρχή... 

Αυτό φαίνεται να υιοθετούν και κάποιοι σύμβουλοι του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" που λένε ότι δεν χρειάζεται να έχει απαραίτητα και κάποιο ρόλο, αφού έχει κάνει τον κύκλο του τα οκτώ χρόνια της δημαρχίας του. 

Μάλιστα, φέρνουν ως επιχείρημα ότι από την στιγμή που δεν ζητάει τίποτα ο πρώτος εκλεγμένος σε σταυρούς Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά ούτε και ο δεύτερος Πέτρος Κόκκαλης και η τρίτη Ειρήνη Νταϊφα, τότε λύνονται τα χέρια του Γιάννη Μώραλη να φτιάξει μια διοίκηση, όπως νομίζει ο ίδιος καλύτερα. 
Γιατί στο κάτω κάτω της γραφής αυτός έχει το μαχαίρι αυτός και το πεπόνι, όπως λέει και η Ντόρα...