Latest News

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Πέθανε η ηθοποιός Λορίν Μπακόλ - Την αποκαλούσαν "το βλέμμα" (BINTEO+EIKONA)

Πέθανε η μεγάλη αμερικανίδα ηθοποιός Λορίν Μπακόλ - Την αποκαλούσαν `το βλέμμα`Μια από τις μεγαλύτερες αμερικανίδες ηθοποιούς όλων των εποχών, η Λορίν Μπακόλ πέθανε σε ηλικία...
89 ετών.
«Με βαθιά θλίψη, αλλά με μεγάλη ευγνωμοσύνη για την καταπληκτική ζωή της, επιβεβαιώνουμε το θάνατο της Λορίν Μπακόλ» αναφέρει το ίδρυμα Μπόγκαρντ στο λογαριασμό του στο Twitter.

Με τα παιδιά της ΦΩΤΟ REUTERSΜε τα παιδιά της ΦΩΤΟ REUTERS
Η Μπακόλ που ήταν σύζυγος του θρυλικού αμερικανού ηθοποιού Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά στη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ τις δεκαετίες του 40' και του 50' όταν χαρακτηρίστηκε και ίνδαλμα της μόδας.

O Μπόγκαρτ ήταν ο έρωτας της ζωής της. Είχε πει: «Δεν υπήρχε περίπτωση ο Μπόγκι κι εγώ να είμαστε στον ίδιο χώρο και να μην αγγιζόμαστε. Δεν ηταν απλά σωματική η έλξη. Υπήρχε φυσικά αλλά ήταν τα πάντα: μυαλό, καρδιά, κορμί, όλα την ίδια στιγμή.

Μετά τον θάνατό του είχε πει: «Ανέπνεα αλλά δεν υπήρχε μέσα μου ζωή. Δεν μπορούσα να σκεφτώ το μέλλον. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ο άνθρωπος που έχασα, που μου είχε δώσει τα πάντα. Τον άθρωπο που μου έμαθε τα πάντα για τους ανθρώπους και την ζωή και με τον οποίο είχα βρεί το νόημα της ζωής».

Η Λορίν Μπακόλ Μπακόλ ήταν παντρεμένη με τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ από τα μέσα της δεκαετίας του 1940 μέχρι το θάνατό του μεγάλου ηθοποιού το 1957 και μαζί είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.
Όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα TMZ, η περίφημη ηθοποιός που είχε περάσει στην ιστορία του κινηματογράφου με το προσωνύμιο "το βλέμμα" υπέστη «αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο» και κατέληξε. 
Η Λορίν Μπακόλ είχε χαρακτηριστεί ως μια από τις 20 μεγαλύτερες ηθοποιούς όλων των εποχών.