Latest News

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Παρθένος ετών 29 και εθισμένος στο πορνό!

Παρθένος ετών 29 και εθισμένος στο πορνό!Εθισμένος στο πορνό αλλά ακόμα παρθένος στα 29 του! Η περίπτωση 29χρονου που από την εφηβεία του ήταν εθισμένος στο online πορνό και στα 25 του μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης από...
την πορνογραφία παρουσιάζεται σε ντοκιμαντέρ του ABC και έχει προκαλέσει αίσθηση.
Ο Αυστραλού Λουκ Γκίμπονς φαινομενικά δεν διαφέρει από τους συνομήλικους του Αυστραλούς. Εργάζεται στον τομέα του marketing στη Μελβούρνη, περνάει τον ελεύθερό του χρόνο με φίλους και του αρέσει να βγαίνει. Σε αντίθεση με τους περισσότερους 20άρηδες ωστόσο, δεν έχει κάνει ποτέ του σεξ, δεν είχε ποτέ του σχέση και έχει μπει σε κλινική αποτοξίνωσης για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στην πορνογραφία.

Η πρώτη του επαφή με πορνογραφικό υλικό ήρθε στα 11 του χρόνια, ωστόσο η φυσιολογική περιέργεια μετατράπηκε σε εθισμό, όταν οι γονείς του έβαλαν ίντερνετ στο σπίτι. «Ηταν κάτι που δεν ήθελα να κάνω, αλλά άρχισε να απορροφά πάρα πολύ από τον χρόνο μου. Ελεγα ψέματα στους άλλους σχετικά με το τι έκανα στον ελεύθερο χρόνο μου. Εμενα όλη νύχτα ξάγρυπνος και πήγαινα στη δουλειά με μια ώρα ύπνο» θυμάται ο Γκίμπονς, προσθέτοντας ότι σταδιακά άρχισε να χάνει και το ενδιαφέρον του για τη δημιουργία σχέσης.

Γύρω στα 25 του άρχισε να νιώθει ντροπή γι' αυτό που του συνέβαινε. Οι φίλοι του του πρότειναν τότε να ζητήσει βοήθεια από ένα κέντρο της Αδελαΐδας που ειδικευόταν στο θέμα. Εκεί παρέμεινε έξι εβδομάδες, ωστόσο εξακολουθεί να δίνει αγώνα για να παραμείνει μακριά από τον εθισμό του ακόμα και σήμερα. Πλέον αισθάνεται, όπως λέει, πιο υγιής και πιο δεμένος με τους φίλους του, ενώ έχει αρχίσει να βγαίνει και ραντεβού.