Latest News

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΓΕΡΜΑΝΙΑ vs ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ- Τι παίζουν τα στοιχήματα

Η Γερμανία αντιμετωπίζει την Αργεντινή στο Μαρακανά σε έναν κλασικό τελικό Μουντιάλ που έχει όλες τις προδιαγραφές να μείνει...
στην ιστορία. 

Ο Ιταλός Νικόλα Ριτσόλι είναι ο «εκλεκτός» της FIFA για να «σφυρίξει» στο μεγάλο τελικό του Μουντιάλ, ενώ στις εξέδρες και κορυφαίοι πολιτικοί ηγέτες, όπως η Άγκελα Μέρκελ και ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν.
Η εθνική ομάδα της Αργεντινής επιστρέφει σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 24 χρόνια. Συμπτωματικά θα αντιμετωπίσει και πάλι τη Γερμανία όπως και το 1990 στο Μουντιάλ της Ιταλίας όπου έχασε με 1-0 αλλά και τέσσερα χρόνια νωρίτερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μεξικού όπου η Αργεντινή είχε επικρατήσει της Γερμανίας με 3-2.
Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 θα διεξαχθεί στο διασημότερο γήπεδο του κόσμου το Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο την Κυριακή 13 Ιουλίου 2014, στις 10:00 μμ.
ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Οι μεγάλοι book δίνουν φαβορί την Γερμανία με απόδοση 2.30 ενώ η νίκη της Αργεντινής δίνει 3.30. Στο 3.10 η ισοπαλία. Μεγάλες πιθανότητες να πάει ο αγώνα στα πέναλτι δίνουν τα πρακτορεία καθώς η σχετική απόδοση είναι χαμηλή (1.14). Αν φτάσει εκεί ο αγώνας, φαβορί δεν υπάρχει καθώς και οι δύο ομάδες προσφέρονται στο 9.00.
Για τους τολμηρούς ή αυτούς που είδαν σχετικό …όνειρο, να διαλύσει η Γερμανία την Αργεντινή με σκορ 7-1 όπως και την Βραζιλία στον ημιτελικό δίνει απόδοση 501! Το παίζεις και λύνεις το πρόβλημα της ζωής σου δηλαδή…
Φαβορί να σκοράρει πρώτος στον αγώνα είναι ο Τόμας Μίλερ της Γερμανίας (απόδοση 5.50) και ο Μέσι από την Αργεντινή (5.50). Ο Κλόζε δίνει 7.00 και ο Ιγκουαίν 8.00.