Latest News

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Το σόου αλά Jimmy Jamp που δεν έδειξαν οι κάμερες (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Οι κάμερες δεν έδειξαν το σόου, αλά Jimmy Jamp - που συνηθίζει να εισβάλλει στους αγωνιστικούς χώρους σε ποδοσφαιρικούς αγώνες- κατάφερε να  μπει στο γήπεδο, στη διάρκεια του τελικού...


του Μουντιάλ.
Ο Jimmy Jump έχει βγάλει διαρκείας σε όλα τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού, ωστόσο αυτή τη φορά την... θέση του πήρε ο Vitaly Zdorovetskiy, ο οποίος εισέβαλε στον φετινό τελικό του Μουντιάλ της Βραζιλίας, μεταξύ Γερμανίας κι Αργεντινής.
Ο Vitaly Zdorovetskiy είχε γραμένο στο στήθος του το μήνυμα "γεννημένος φαρσέρ"! Natural born prankster έγραφε, κάτι που δεν απέχει καθόλου από την πραγματικότητα!
Natural born prankster το... μήνυμά του - Φωτό - ReutersNatural born prankster το... μήνυμά του - Φωτό - Reuters
Μάταια προσπαθούσε να συνεχίσει συγκεντρωμένος ο Χέβεντες, αφού ο Vitaly Zdorovetskiy τον τριγυρνούσε ημίγυμνος!
Φωτό - ReutersΦωτό - Reuters


Ο... απορημένος Χέβεντες Φωτό - Reuters
Τελικά μετά από λίγα δευτερόλεπτα οι άνδρες ασφαλείας κατάφεραν να τον βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου.
Φωτό - ReutersΦωτό - Reuters

Ο Vitaly Zdorovetskiy, γνωστός και ως VitalyzdTV, που είναι το username του στο youtube, είναι ρώσος κωμικός, γνωστός για τις φάρσες του, όπως φρόντισε και ο ίδιος να μας πληροφορήσει απόψε το βράδυ!

Μάλιστα, φρόντισε να υπερηφανευτεί για τα δευτερόλεπτα δημοσιότητας που πήρε το βράδυ της Κυριακής και στην προσωπική του σελίδα στο facebook, λέγοντας "τα κατάφερα!"

Φωτό - FacebookΦωτό - Facebook
Τα βίντεο που ανεβάζει στο youtube έχουν  περίπου 650 εκατομμύρια views και το προσωπικό του κανάλι περίπου 6,4 εκατομμύρια συνδρομητές!