Latest News

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ποια οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με πυροβολισμούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο ΠΑΣΟΚΤην ευθύνη για τους πυροβολισμούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ την παραμονή των ευρωεκλογών στις 24 Μαΐου ανέλαβε η οργάνωση...

 Επαναστατικός Αγώνας.  
Στην προκήρυξη της αναφέρει ότι επέλεξε το ΠΑΣΟΚ γιατί ''έπαιξε ιστορικό ρόλο στην υπηρεσία του κεφαλαίου, στήριξε την πολιτική του στην καταστολή των κοινωνικών αντιστάσεων. Σήμερα ανήκει στον σκληρό πυρήνα του ολοκληρωτισμού'' και επίσης γιατί ''κάθε στέλεχος του κρατικού μηχανισμού έχει προσωπική ευθύνη για τα εγκλήματα της εξουσίας. Αυτοί που καταπιέζουν τους εργαζόμενους που χτυπάνε τους κοινωνικούς αγώνες''.   
Τα μέλη της οργάνωσης προαναγγέλλουν όμως και νέα χτυπήματα καθώς, γράφουν στην προκήρυξη ότι  ''οι σφαίρες που καρφώσαμε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ήταν μια πρόγευση για τους εξουσιαστές. Όλοι οι λογαριασμοί της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης θα πληρωθούν».   
Μάλιστα αναφέρουν ότι θα μπορούσαν να χτυπήσουν και τους αστυνομικούς, αλλά «δεν το κάναμε αυτή τη φορά», γιατί το πολιτικό σχέδιο της οργάνωσης είχε καθαρό στόχο ενάντια στο συγκεκριμένο πολιτικό μηχανισμό των αφεντικών''.