Latest News

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Αυτό είναι το διαμέρισμα-γιάφκα του Μαζιώτη...

maziotisΚάτω από την μύτη της αστυνομίας φαίνεται ότι δρούσε ο Νίκος Μαζιώτης, ο οποίος παρίστανε τον οικογενειάρχη μένοντας σε...
VIP διαμέρισμα.
Η πολυκατοικία βρίσκεται στα σύνορα της Πεύκης με το Μαρούσι στην οδό Υψηλάντου 27 όπου διέμεε μαζί με την γυναίκα και σύντροφό του Πόλα Ρούπα και το περιπου 4 ετών παιδί τους. 
Οι πρώτες μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής αναφέρουν ότι τον έβλεπαν τόσο εκείνον όσο και την σύντροφό του να κινούνται κανονικά. Μάλιστα η Ρούπα είχε βαμμένα ξανθά τα μαλλιά της και συστηνόταν ως δασκάλα. Κάτοικος είπε ότι είδε την Ρούπα πριν από 2 ημέρες να παίρνει το λεωφορείο. Τον Μαζιώτη αναγνώρισε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος και σύμφωνα με την ίδια το διαμέρισμα δεν το νοίκιασε με την ταυτότητα που βρέθηκε πάνω του αλλά με άλλα στοιχεία. Επίσης, και τα 4 κλειδιά που βρέθηκαν πάνω του ταιριάζουν στο κτίριο. Τα δυο είναι της κεντρικής εισόδου και της πόρτας του διαμερίσματος, το τρίτο στην αποθηκούλα και το τέταρτο στο γκαράζ. Μάλιστα τα ΕΚΑΜ ερευνούν με μικροκάμερες την αποθηκούλα για να ελέγξουν αν περιέχει εκρηκτικά.