Latest News

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ποια υπουργός αναζητεί δημόσια να βρει άνδρα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Υπουργός δηλώνει ευθαρσώς ότι είναι μόνη της στη ζωή αυτήν την περίοδο και αναζητά έναν άντρα για να περάσει μαζί του το υπόλοιπο της ζωής της και να....
αποκτήσει παιδιά.

Πρόκειται για την Ιταλίδα υπουργό Συνταγματικών Μεταρρυθμίσεων και Σχέσεων με το Κοινοβούλιο, Μαρία Έλενα Μπόσκι, η οποία, στα 33 της χρόνια, κλέβει σαφώς την παράσταση στην κυβέρνηση Ρέντζι, χάρη στο εντυπωσιακό της παρουσιαστικό.

Θεωρείται, μάλιστα, ως μία από τις πιο πολύφερνες νύφες στη χώρα της, αν και η ίδια μόνο έτσι δεν νιώθει. Και όχι μόνο αυτό, αλλά εξομολογείται και στο «Vanity Fair» ότι είναι αγχωμένη για τα χρόνια που περνούν, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τον ιδανικό άντρα, για να κάνει οικογένεια.
Μάλιστα, θέλει να γίνει μητέρα σύντομα, για να προλάβει να αποκτήσει τρία παιδιά.

«Παιδιά; Θα ήθελα τρία. Και υπάρχουν φορές που νομίζω ότι έχω αργήσει... Επιθυμώ πολύ να βρω ένα σύντροφο. Είμαι μόνη εδώ και ένα χρόνο και λείπει από τη ζωή μου η συντροφικότητα. Επιστρέφω στο σπίτι αργά από τη δουλειά, το σπίτι είναι πάντα άδειο, υπάρχει μόνο ένα ποτήρι γάλα με λίγα μπισκότα και συνήθως έχω περάσει τη μέρα μου, συζητώντας με την αντιπολίτευση πάνω στις τροπολογίες της. Θα ήθελα τουλάχιστον να περνώ τον ελεύθερό μου χρόνο με κάποιον που να μπορώ να μοιραστώ ένα κοινό μέλλον» εξομολογήθηκε η καλλονή του ιταλικού υπουργικού συμβουλίου.

Και... ποιος λέτε ότι απάντησε στην «έκκληση» και στο παράπονο της Μπόσκι; Όχι ίσως ένας συνάδελφός της ή κάποιος από τους γοητευτικούς Ιταλούς κυρίους, που συνήθως κοσμούν τα εξώφυλλά των περιοδικών μόδας, αλλά η τηλεπαρουσιάστρια Σελβάτζα Λουκαρέλι, που είναι γνωστή στη γείτονα για τις τολμηρές της εμφανίσεις.



 


«Ψάχνεις σύζυγο; Σε παντρεύομαι εγώ» της έγραψε στο Twitter, επισυνάπτοντας στον προσωπικό της λογαριασμό την επιστολή που προορίζεται για την Μπόσκι, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως... συμπάσχει μαζί της, όταν το βράδυ γυρίζει στο σπίτι και είναι μόνη. 

Εκείνη, όταν επιστρέφει σπίτι, συζητά με το μικρό της γιο για την υπεροχή του Γκοτζίλα έναντι του Κινγκ Κονγκ και μετά τον βάζει για ύπνο. Κατόπιν, πίνει μόνη της ένα πράσινο τσάι.

Γι' αυτό, όπως αναφέρει στην επιστολή, ένα είναι το συμπέρασμα έπειτα από τόσα μεταξύ τους κοινά: ότι πρέπει να μείνουν μαζί και, όπως υποστηρίζει, αυτή θα ήταν μια πραγματική μεταρρύθμιση, που περιμένει η χώρα από τη Γερουσία!

«Χρειάζεσαι μια γυναίκα δίπλα σου» γράφει στην Μπόσκι η Λουκαρέλι, «που δεν θα φορά σακάκια με βάτες, αλλά τζιν». «Θα είμαστε σαν την Ελεν Ντε Τζένερις και την Πάολα Κόντσια» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων...