Latest News

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Δείξε μου τις φίλες, να σου πω πόσο σεξ κάνεις...

Το να κάνουμε σεξ μας κάνει ευτυχισμένους. Το να κάνουμε περισσότερο σεξ όμως από τους φίλους μας, μας κάνει ακόμα...
πιο ευτυχισμένους!
Ο επικεφαλής σχετικής έρευνας Tim Wadsworth δεν μιλάει τυχαία, καθώς τα αποτελέσματα έδειξαν πως αν κάποιος έκανε σεξ 2 ή 3 φορές το μήνα αλλά γνώριζε πως ο φίλος του έκανε μια φορά την εβδομάδα, τότε το επίπεδο ευτυχίας του μειωνόταν κατά 14% !
Η μελέτη που έγινε στο πανεπιστήμιο του Colorado επιβεβαιώνει το γεγονός ότι κρίνουμε την σεξουαλική μας ζωή σε σχέση με το τι κάνουν στην δική τους  οι φίλοι μας, ή μάλλον σε σχέση με το τι λένε ότι κάνουν, καθώς η έρευνα σημειώνει πως πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να λένε ψέματα για την σεξουαλική τους ζωή.
 Εκείνοι που έκαναν σεξ 2 με 3 φορές τον μήνα είχαν 33% περισσότερες πιθανότητες να δηλώνουν ευτυχισμένο από εκείνους που δεν είχαν κάνει σεξ για έναν χρόνο. Οι πιθανότητες μάλιστα έδειξαν να αυξάνονται αναλόγως με το πόσο σεξ έκαναν οι συμμετέχοντες, καθώς όσοι είχαν μια σεξουαλική επαφή την εβδομάδα είχαν 44% περισσότερες πιθανότητες να δηλώνουν ευτυχισμένοι από αυτούς που δεν το είχαν κάνει για έναν χρόνο, ενώ αυτοί που έκαναν 2 ή 3 φορές την εβδομάδα είχαν 55% περισσότερες πιθανότητες.

Η έρευνα εξέτασε 15.386 άτομα που ρωτήθηκαν για τις ζωές τους, τα επίπεδα ευτυχίας (κατά το χρονικό διάστημα 1993-2006) και για παράγοντες όπως το εισόδημα, την εκπαίδευση, την υγεία και την οικογενειακή κατάσταση.