Latest News

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ο Γιάννης Μώραλης στα Καμίνια, φτώχεια καλή καρδιά, μα και γκρίνια...

Μια βόλτα είπε να κάνει σήμερα το πρωί ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στα Καμίνια, απ' όπου είχε ξεκινήσει και τον...
προεκλογικό  αγώνα.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο νεοεκλεγείς δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, αλλά και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
Ο Γ. Μώραλης κατέγραψε τους προβληματισμούς τους, άκουσε τα αιτήματά τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει την συχνή επικοινωνία μαζί τους και μετά την ανάληψη των καθηκόντων του την 1η Σεπτεμβρίου 2014.

Μετά την επίσκεψη, ο ίδιος μεταξύ άλλων δήλωσε: "Βρεθήκαμε στα Καμίνια, εδώ από όπου ξεκινήσαμε τον προεκλογικό μας αγώνα. Όπως είχαμε πει, επιθυμούμε να δώσουμε έμφαση όχι μόνο στο κέντρο της πόλης, αλλά κυρίως στις γειτονιές του Πειραιά που παραμένουν παραμελημένες. Με την ανάληψη των καθηκόντων μας από 1η Σεπτεμβρίου, θα συνεχιστεί η σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες τους οποίους θεωρούμε συμμάχους για έναν καλύτερο Πειραιά σε όλα τα επίπεδα".

@ Όσο για παράπονα, φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχουν πάρει χαμπάρι ποιος είναι δήμαρχος στον Πειραιά έως τις 31 Αυγούστου.
Είπαμε, κάτω στον Πειραιά στα Καμίνια, φτώχεια καλή καρδιά μα και γκρίνια...