Latest News

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Με «μαϊμού» πτυχίο διοικητής νοσοκομείου

Με «μαϊμού» πτυχίο διοικητής νοσοκομείου«Μαϊμού» πτυχίο αποκαλύφθηκε ότι είχε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών...
Θεόδωρος Κουκάκης, του οποίου ο διορισμός στο ΕΣΥ ανακλήθηκε από τον υπουργό Μάκη Βορίδη.   Ο M. Κουκακης, εκτελωνιστής στο επάγγελμα, είχε διοριστεί και κατά τη διετία 2008- 2010 στη διοίκηση του νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο». Στην απόφαση ανάκλησης, αναφέρεται ότι ο κ. Κουκάκης διορίστηκε στην εν λόγω θέση «καταθέτοντας στην υπηρεσία μας αναγνωρισμένο από το ΔΙΚΑΤΣΑ τίτλο σπουδών και δίπλωμα ειδικότητας τα οποία όμως έχουν εκδοθεί στο όνομα προσώπου με το ίδιο ονοματεπώνυμο αλλά με διαφορετικό τόπο και ημερομηνία γέννησης».   
Ο Κουκάκης είχε διοριστεί τον περασμένο Νοέμβριο με απόφαση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έκανε δεκτή τη σχετική πρόταση της κάθε ύλην αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης Διοικητών ΕΣΥ.    
 Σε δημοσιεύματα σχετικά με τον διορισμό του κ. Κουκάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε μέσω Twitter ότι «με δική μου εντολή ελέγχθηκαν και ελέγχονται όλα τα κατατεθειμένα πτυχία. Έτσι βρέθηκε και ο συγκεκριμένος».