Latest News

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Στις φυλακές Κορυδαλλού και ο Ηλίας Κασιδιάρης (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή ο Ηλίας ΚασιδιαρηςΤο δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού παίρνει ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος μετά την απολογία του στον εισαγγελέα και τις ανακρίτριες...


 κρίθηκε προφυλακιστέος. 

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού για την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση.  


Στο διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης εντάσσονται -σύμφωνα με την κατηγορία - και οι 18 βουλευτές που εξελέγησαν με τη Χρυσή Αυγή, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Μετά και την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη, οι βουλευτές της ΧΑ που βρίσκονται στις φυλακές του Κορυδαλλού είναι εννέα μαζί και με τον ανεξάρτητο πλέον Στάθη Μπούκουρα. Πρόκειται για τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Νίκο Κούζηλο και Αρτέμη Ματθαιόπουλο.  

Οι υπόλοιποι βουλευτές της ΧΑ που δεν έχουν προφυλακιστεί βρίσκονται είτε σε κατ'οίκον περιορισμό είτε ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα η Ελένη Ζαρούλια και ο Δημήτρης Κουκούτσης βρίσκονται σε κατ'οίκον περιορισμό, όπως και ο Νίκος Μίχος (μέχρι να αποφασίσει το Δικαστικό Συμβούλιο αν θα προφυλακιστεί ή όχι). 
Από την άλλη πλευρά στο Μιχάλη Αρβανίτη απαγορεύθηκε η συμμετοχή σε εκδηλώσεις της ΧΑ και η έξοδος του από τη χώρα. Το ίδιο ισχύει και για τον Αντώνη Γρέγο, ο οποίος πλήρωσε και εγγύηση 20.000 ευρώ. Στους Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση και Πολύβιο Ζησιμόπουλο έχει επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ. Στο Ηλία Παναγιώταρο έχει επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Ελεύθερος είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.