Latest News

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Στο νοσοκομείο Κορυδαλλού ο Νίκος Μαζιώτης - Επάγγελμα επαναστάτης δήλωσε στον ανακριτή! (ΒΙΝΤΕΟ)


Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού ο Νίκος ΜαζιώτηςΣτο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου ο Νίκος Μαζιώτης ύστερα από δικό του αίτημα και υπογράφοντας υπεύθυνη δήλωση πριν τη μεταφορά του από τον Ευαγγελισμό, όπου έγινε...
συγκέντρωση συμπαράσταση! 





Αν και οι γιατροί στον «Ευαγγελισμό» εξέφρασαν την άποψη ότι ο Νίκος Μαζιώτης θα πρέπει να παραμείνει τουλάχιστον τρεις έως τέσσερις ημέρες ακόμη, εκείνος επέμεινε.
Έτσι, υπέβαλε το σχετικό αίτημα με υπεύθυνη δήλωση, με την οποία ανέλαβε την ευθύνη για την κατάσταση της υγείας του, όπως δήλωσε ο συνήγορός του κ. Φυτράκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα του Νίκου Μαζιώτη για μεταφορά στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού έγινε αποδεκτό και αναμένεται η μεταφορά του εντός των επομένων ωρών.
Συγκέντρωση για συμπαράσταση!
Τον Νίκο Μαζιώτη επισκέφθηκε το Σάββατο ανακριτής, από τον οποίο ο συλληφθείς ζήτησε και έλαβε διήμερη προθεσμία για να απολογηθεί.
Από νωρίς έξω από τον Ευαγγελισμό είχαν συγκεντρωθεί περίπου 150 άτομα σε ένδειξη συμπαράστασης στον συλληφθέντα.
Επάγγελμα επαναστάτης
Στο μεταξύ, αρνήθηκε να απαντήσει στον 27ο Τακτικό Ανακριτή που τον επισκέφθηκε στο Νοσοκομείο για να λάβει την απολογία του και θα βρεθεί ξανά ενώπιον του δικαστικού λειτουργού την Δευτέρα.
Ο 27ος τακτικός ανακριτής μετέβη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός το πρωί, προκειμένου να λάβει την απολογία του κατηγορούμενου για τις νέες ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος του.
Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ο κατηγορούμενος ρωτήθηκε τι επαγγέλλεται η απάντησή του ήταν: "Επαναστάτης".
Ο Νίκος Μαζιώτης, ήδη καταδικασμένος σε -κατά συγχώνευση- 25ετη κάθειρξη για συμμετοχή στην οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας" διώκεται μετά την πρόσφατη σύλληψη του στο Μοναστηράκι για: Απόπειρα ανθρωποκτονίας τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση από κοινού και κατά μόνας - παράνομη οπλοφορία πυροβόλου όπλου κατ´ εξακολούθηση - οπλοχρησία κατ´ εξακολούθηση - παράβαση του νομού περί εκρηκτικών υλών - ληστείες τελεσθείσες από κοινού και κατά συναυτουργία από δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, από μια εκ των οποίων (ληστεία) προέκυψε βαριά σωματική βλάβη - εγκληματική οργάνωση - υφαρπαγή ψεύδους βεβαίωσης - πλαστογραφία μετά χρήσεως - διακεκριμένη περίπτωση κλοπών από δράστες που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και ληστείες κατ´ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ´ εξακολούθηση - εμπρησμός εκ προθέσεως από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε ξένα πράγματα.

VIDEO-ΜΕΤΑΓΩΓΗ από realmedialive