Latest News

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Που είναι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος;

Ο απερχόμενος δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν ήταν ούτε και στη δεύτερη σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Δικαιοσύνης για τα δικαστήρια....
του Πειραιά.


Τουλάχιστον αυτό συμπεραίνει κανείς από την επίσημη ανακοίνωση, όπου αναφέρεται ότι στη σύσκεψη συμμετείχε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιάννης Μώραλης  και οι πρόεδροι φορέων της πόλης.

Ωστόσο η απουσία του νυν δήμαρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και μάλιστα από ένα μείζον θέμα, όπως η μεταφορά των δικαστηρίων του Πειραιά.
Η παρουσία του Γιάννη Μώραλη δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι καλύπτει θεσμικά τον δήμαρχο, αφού μπορεί να έχει εκλεγεί, αλλά δεν έχει καν ορκιστεί και δεν έχει αναλάβει ακόμα... 

Απλά να θυμίσουμε πως ο Βασίλης Μιχαλολιάκος απουσίαζε και από την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στο ΕΒΕΠ, όπου πέρασε κι έφυγε πριν ξεκινήσει η ενημέρωση των δημοσιογράφων, με το πρόσχημα πως έχει κάποια άλλη υποχρέωση.
  
Εκεί, όμως, θα λέγαμε πως δεν ήταν απαραίτηση θεσμικά η παρουσία του. Εδώ μιλάμε πως απουσιάζει από επίσημες συσκέψεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην είναι παρών ο νυν δήμαρχος, που η θητεία του λήγει στις 31 Αυγούστου. 

@ Εκτός κι αν έχει ήδη παραιτηθεί από τα δημαρχιακά του καθήκοντα και απλά δεν το έχει πει στους πειραιώτες...