Latest News

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Οδύσσεια ο δρόμος προς το λιμάνι του Πειραιά - Γεμάτα σαλπάρουν τα πλοία για τα νησιά...

Αυξημένη είναι  η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά από το πρωί καθώς αναχωρούν και οι τελευταίοι ταξιδιώτες που φεύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές μέσα στην «καρδιά»...
του καλοκαιριού. 


Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  με τις μονοδρομήσεις στον Πειραιά ταλαιπώρησαν για μια ακόμηξ φορά αρκετούς ταξιδιώτες να προσεγγίσουν το λιμάνι. 
Η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί από το μεσημέρι και το απόγευμα όπου αναμένεται οι οδηγοί να περάσουν μια οδύσσεια στο δρόμο για να μπορέσουν να φθάσουν στο λιμάνι και να επιβιβαστούν στα πλοία.

Περισσότερα από 27 πλοία αναμένεται να αναχωρήσουν σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά, σύμφωνα με το Λιμενικό, προς Κυκλάδες, Μικρές Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Χίο, Μυτιλήνη. Μέσα στην ημέρα αναμένεται να αναχωρήσουν περίπου 20.000 κόσμου και 4.000 ΙΧ. 

Από τις 9 το πρωί, σύμφωνα με εκτιμήσεις, έχουν αναχωρήσει, χωρίς να σημειωθούν προβλήματα, τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι. 

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο εθνικά οδικά δίκτυα της χώρας και η τροχαία βρίσκεται επί ποδός για τη διευκόλυνση των εκδρομέων.