Latest News

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων - Διασωληνωμένα δύο ανήλικα παιδιά στο Παίδων

Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στο Ζευγολατιό - Διασωληνωμένα δύο ανήλικα παιδιά - Σοβαρά εγκαύματα δύο ενήλικεςΙσχυρή έκρηξη με τέσσερις τραυματίες ανάμεσά τους δύο ανήλικα παιδιά σημειώθηκε σε εργοστάσιο 
πυροτεχνημάτων
 στο Ζευγολατιό...
 της Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το εργοστάσιο ήταν ακριβώς δίπλα από την σπίτι του ιδιοκτήτη, μέσα στο οποίο βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά του!

Ένα μεγάλο μέρος του σπιτιού, που ήταν μεσοτειχία με το εργοστάσιο, κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε κι ο απολογισμός της ισχυρότατης έκρηξης ήταν να τραυματιστούν τα δύο ανήλικα παιδιά 7 και 11 χρόνων αντίστοιχα, αλλά και δύο ενήλικες, ο πατέρας τους και ιδιοκτήτης του εργοστασίου, 39 ετών κι ένας ακόμη 35χρονος που δεν διευκρινίζεται αν ήταν εργαζόμενος του εργοστασίου.

Όλοι τους μεταφέρθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο Κορίνθου και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων, όπου είναι διασωληνωμένα.

Οι ενήλικες τραυματίες αναμένεται να μεταφερθούν  στην Αθήνα, έχοντας  καθολικά εγκαύματα 90% ο ένας τραυματίας, εκτεταμένα εγκαύματα 50% ο δεύτερος.