Latest News

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Μιχαλολιάκος: Ο Αθανασίου θα περάσει στην ιστορία ως πολύ αποτυχημένος υπουργός...

Με ιδιαίτερα σκληρά λόγια ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος επιτέθηκε στον υπουργό Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου, με αφορμή το θέμα της μεταφοράς των δικαστηρίων εκτός...
της πόλης.

Μιλώντας στην εκπομπή του στο «Κανάλι 1» ο Βασίλης Μιχαλολιάκος εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Χαρ. Αθανασίου, χαρακτηρίζοντας τον έναν πολύ αποτυχημένο υπουργό!

¨Εκείνο που με ενοχλεί πολύ, είναι η δήθεν βιασύνη του κ. Αθανασίου, ο οποίος  θα περάσει στην ιστορία ως πολύ αποτυχημένος Υπουργός. Γενικώς, οι συνδικαλιστές ενός χώρου δεν είναι οι καλύτεροι Υπουργοί για τον ίδιο χώρο» υποστήριξε ο απερχόμενος δήμαρχος.

«Ζητείται  η καλύτερη λύση. Το εργοστάσιο του Κεράνη στον Πειραιά  θα ήταν μια πάρα πολύ καλή λύση..." ανέφερε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, μιλώντας για τη μεταφορά των δικαστηρίων. Και συνέχισε: 
«Να οριστεί ένα χρονοδιάγραμμα ναι. Αλλά «ή τώρα ή πάτε Ρέντη;» Τι είναι αυτά τα πράγματα; Εμείς, γι΄ αυτό υποχρεωθήκαμε να δώσουμε το Ράλλειο Σχολείο. Το Ράλλειο Σχολείο, το ήθελα μόνο για υπόγειο παρκινγκ και  πράσινη πλατεία. Τα δικαστήρια δεν μπορούν να φύγουν από το μεγάλο λιμάνι και μάλιστα από το κέντρο...».